صحبت‌های آموریم پس از پیروزی مقابل چلسی

صحبت‌های آموریم پس از پیروزی مقابل چلسی

پایگاه خبری فوتبالی - روبن آموریم، سرمربی پرتغالی منچستریونایتد، پس از پیروزی ۲-۱ تیمش مقابل چلسی در اولدترافورد، ضمن ابراز خوشحالی از نتیجه، بر نیاز تیمش به پیشرفت و بهبود مداوم تأکید کرد.

به گزارش فوتبالی ، او در صحبت‌هایش با اشاره به بازی گفت که شیاطین سرخ حتی در شرایط برد گاهی خودشان کارها را سخت می‌کنند و باید با تمرکز بیشتری عمل کنند.

آموریم درباره شروع مسابقه توضیح داد: «ما آغاز خوبی داشتیم و در تصاحب توپ‌های دوم بسیار تهاجمی بودیم، اما پس از اخراج کاسمیرو، کار کمی پیچیده شد. انگار همیشه دوست داریم خودمان کار را سخت کنیم. با این حال، تیم عملکرد خوبی داشت و اخراج روبرت سانچز هم به ما کمک کرد. تنها نکته باقی مانده، دقت در تمام‌کنندگی است تا بازی زودتر به پایان برسد.»

او سپس به موفقیت برونو فرناندز اشاره کرد: «رسیدن به گل صدم برای یونایتد، به‌عنوان هافبک و کاپیتان، بسیار ویژه است. او روحیه فوق‌العاده‌ای دارد و این موفقیت هم برای او و هم برای تیم ارزشمند است.»

سرمربی منچستریونایتد همچنین گفت که تیمش گاهی بعد از پیش افتادن، بازی سختی را تجربه می‌کند: «ممکن است مقابل تیم‌های کوچک اشتباه کنیم، اما همیشه باید برای برد بعدی هم تلاش کنیم.»

در پایان، آموریم درباره اخراج کاسمیرو و فشار روانی بازیکن توضیح داد: «او بیشتر از من ناراحت است. بازیکنی حرفه‌ای و باتجربه است و می‌داند چنین اشتباهی نباید رخ دهد. با این حال، تیم شایسته برد بود و نمایش بازیکنان در دقایق پایانی قابل تحسین بود.»