مصمم برای خانم‌گلی در ۳۴سالگی؛ استارت شیربیگی با پوکر

مصمم برای خانم‌گلی در ۳۴سالگی؛ استارت شیربیگی با پوکر

پایگاه خبری فوتبالی- هفته اول لیگ برتر فوتسال زنان پنجشنبه هفته گذشته با انجام چهار دیدار آغاز شد.

به گزارش فوتبالی، لیگ برتر فوتسال زنان بعد از کش‌و‌قوس‌های فراوان روز پنجشنبه آغاز شد. در هفته ابتدایی این رقابت‌ها دو تیم مدعی استقلال تهران و پالایش نفت آبادان مقابل رقبا پیروز شدند. استقلالی‌ها در خانه با نتیجه ۶ بر یک ایران زمین ملارد را شکست دادند و پالایش نفت آبادان هم با ۶ گل مقابل نفت امیدیه پیروز شد. دیداری که با نمایش فوق‌العاده سارا شیربیگی همراه بود.

سارا شیربیگی که این فصل به پالایش نفت آبادان پیوسته سال‌هاست مهره تاثیرگذاری در تیم‌های باشگاهی و ملی است. این بازیکن روز پنجشنبه در یک نمایش دیدنی ۴ گل به ثمر رساند و پاس یکی از گل‌های تیمش را داد تا در ۵ گل تاثیر مستقیم داشته باشد. شیربیگی در رده باشگاهی یکی از بازیکنانی است که چند دوره خانم گل فوتسال شده و در رده ملی هم در مسابقات مختلف این عنوان را کسب کرده‌است. اگرچه فصل گذشته برای او خوب پیش نرفت و این بازیکن بازی‌های زیادی را به‌دلیل مصدومیت از دست داد اما او حالا در آستانه ۳۴ سالگی بار دیگر نشان داد همچنان دود از کنده بلند می‌شود و بار دیگر به دنبال خانم گلی در لیگ برتر است.

با نزدیک شدن به جام جهانی فوتسال زنان حالا بازیکنان بیش از هر زمان دیگری به دنبال اثبات خود به شهرزاد مظفر سرمربی تیم ملی هستند. سارا شیربیگی هم یکی از بازیکنانی است که در جام جهانی بدون شک جزو مهره‌های مهم تیم ملی خواهد بود و قطعا آمادگی او کمک زیادی به تیم ملی فوتسال زنان ایران در جام جهانی خواهد کرد.