ماجرای حضور 2 عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در دی مال چه بود؟

ماجرای حضور 2 عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در دی مال چه بود؟

پایگاه خبری فوتبالی- تبعات باخت استقلال به الوصل همچنان ادامه دارد و در این بین شایعات هم مطرح می‌شود.

به گزارش فوتبالی، استقلال در اولین گام آسیایی خود چهارشنبه شب هفته گذشته به مصاف الوصل رفت و با نتیجه سنگین ۷ بر یک شکست خورد و بعد از تساوی ناامید کننده مقابل پیکان حالا در تدارک مصاف با شمس آذر در هفته پنجم لیگ برتر است اما تبعات شکست سنگین در ورزشگاه زعبیل همچنان ادامه دارد و پس‌لرزه‌های آن باخت فاجعه‌آمیز هنوز سراغ آبی‌ها می‌رود.

یکی از این پس لرزه‌ها، انتشار عکسی از علی نظری جویباری و محمودرضا بابایی دو عضو هیات مدیره در دبی مال بود. اتفاقی که باعث شد شایعات عجیبی مطرح شود. شایعاتی نظیر اینکه این دو عضو هیات مدیره استقلال به قصد خرید گوشی آیفون ۱۷ برای ادمین‌های نزدیکشان، به مرکز خرید معروف دبی رفته‌اند!

براساس پیگیری‌ها مشخص شد این دو نفر که با هزینه شخصی و نه هزینه باشگاه راهی آن سوی آبهای خلیج فارس شده بودند، با توجه به فاصله زمانی بین ساعت خروجشان از هتل تا ساعت پرواز برگشتشان به تهران، تصمیم گرفته‌اند چرخی در شهر بزنند و حضور آنها در دبی مال هیچ ارتباطی به خرید گوشی برای ادمین برخی کانال‌های هواداری نداشته است. البته نمی توانسته اند گوشی بخرند چراکه در دبی مال روز اول عرضه آیفون ۱۷ بوده و از قبل برای خریدن آیفون ۱۷ ثبت نامهایی انجام شده است. البته تاجرنیا در گفت و گو با عادل فردوسی پور در برنامه اینترنتی اش هم این ماجرا را تایید کرد که نظری جویباری و بابایی با هزینه خودشان به دبی رفته اند و اصلا در دبی مال هم چیزی نخربده اند چه برسد به گوشی آیفون ۱۷ ثبت نام شده در اپل استور دبی مال!