وینیسیوس: مودریچ این ضربه را به من یاد داد

وینیسیوس: مودریچ این ضربه را به من یاد داد

پایگاه خبری فوتبالی - وینیسیوس جونیور فاش کرد که آموزش‌های هم‌تیمی سابقش در رئال مادرید، لوکا مودریچ، باعث شد او "یکی از بهترین گل‌های دوران حرفه‌ای‌اش" را مقابل لوانته به ثمر برساند.

به گزارش فوتبالی، این وینگر برزیلی با یک شوت زیبای بیرون پا گل اول لوس بلانکوس را به ثمر رساند، پیش از اینکه فرانکو ماستانتونو در نیمه اول اختلاف را دو برابر کند. کیلیان امباپه سپس دو گل دیگر زد تا پیروزی قاطع ۴ بر ۱ برای غول اسپانیایی رقم بخورد.

وینیسیوس جونیور با گل خیره‌کننده‌اش در دقیقه ۲۸، هواداران را به وجد آورد و قفل بازی مقابل لوانته را باز کرد. این ملی‌پوش برزیلی توپ را در سمت دور محوطه جریمه گرفت و با بیرون پای راست خود، یک شوت عالی به سمت دروازه زد.

وینیسیوس پس از بازی، مودریچ را به خاطر الهام‌بخشی به این گل تحسین کرد و به "رئال مادرید تی‌وی" گفت: "لوکا مودریچ این نوع شوت را به من یاد داد. دلتنگ او هستم. اما از بازی و پیروزی بسیار خوشحالم. امیدوارم بتوانم گل‌های بیشتری از این دست بزنم. این یکی از بهترین گل‌هایی است که با بیرون پایم به ثمر رساندم".

این وینگر برزیلی که دو سال دیگر از قرارداد فعلی‌اش در سانتیاگو برنابئو باقی مانده، هنوز برای امضای قرارداد جدید به توافق نرسیده، چرا که گزارش شده دستمزدی مشابه با کیلیان امباپه را می‌خواهد. مادرید بر موضع فعلی خود ایستاده و پیشنهاد قرارداد خود را تغییر نخواهد داد.

وینیسیوس و رئال اکنون برای دربی مقابل اتلتیکو مادرید در روز شنبه آماده می‌شوند. آن‌ها سه روز بعد در لیگ قهرمانان اروپا با غیرت قزاقستان روبرو خواهند شد. در همین حال، مودریچ قرار است روز یکشنبه با باشگاه جدیدش، میلان، مقابل ناپولی در سری آ به میدان بازگردد.