پایگاه خبری فوتبالی - وین رونی، از خصوصیت کریستیانو رونالدو که او را شگفت زده کرده بود، پرده برداشته و همچنین از "ذهنیت خودخواهانه" همتیمی پیشینش تمجید کرده است.
به گزارش فوتبالی، این دو ستاره بزرگ، یکی از مرگبارترین زوجهای تاریخ اولدترافورد را تشکیل دادند و منچستریونایتد را به قهرمانی لیگ برتر و لیگ قهرمانان رساندند. با این حال، در پشت صحنه تفاوتهای ذهنی و اولویتها، آشکار بود.
از نگاه رونی، همین بعد خودخواهانه عامل منحصربهفرد بودن رونالدو بود. در حالی که خودش به بازی تیمی افتخار میکرد، اذعان داشت که عطش رونالدو برای افتخار فردی، او را به سطحی رساند که بتوان از او بهعنوان یکی از بزرگترینهای تاریخ فوتبال یاد کرد. ولع رونالدو برای تسلط بر جوایز فردی به او کمک کرد پنج توپ طلا، رکوردهای گلزنی بیشمار و شهرتی خاص بهعنوان یکی از بیرحمترین تمامکنندهها در تاریخ فوتبال به دست آورد.
رونی در گفتوگو با ریو فردیناند اعتراف کرد که گاهی مجبور بوده بازیاش را تغییر دهد تا با رونالدو هماهنگ شود. وقتی از او پرسیده شد که آیا بخشهایی از بازیاش را تعدیل کرده تا رونالدو بدرخشد، پاسخی مثبت داد اما تاکید کرد که انگیزههایش همیشه در خدمت تیم بوده است. او در اینباره گفت:
"هیچوقت فکر نکردم که باید خودم را فدا کنم. بله، گاهی اینطور به نظر میرسید و احساس میشد اما من فقط میخواستم برنده شوم، میخواستم لیگ برتر و لیگ قهرمانان را فتح کنم. کریستیانو رونالدو چیزی در ذهنش دارد که بهنظر من هیچکس دیگری ندارد. او ذهنیت و طرز فکری دارد که فراتر از هر چیزی است که در فوتبال دیدهام."
رونی سپس تفاوت رویکردشان را اینطور شرح داد:
"ذهنیت و طرز فکر من در آن سطح نبود اما در سطحی بود که فقط میخواستم پیروز شوم. برایم توپ طلا یا هیچ جایزه فردی دیگری اهمیتی نداشت. اصلا برایم مهم نبود. میخواستم با تو (ریو) و با همتیمیهایم پیروز شوم. البته کریستیانو هم میخواست با تیم برنده شود اما او آن ذهنیت خودخواهانه را داشت که میخواست همه چیز را مال خود کند. من آن را نداشتم."