پایگاه خبری فوتبالی - نونو اسپیریتو سانتو، با وستهم به توافق رسیده تا به عنوان سرمربی جدید این تیم منصوب شود و جای گراهام پاتر را بگیرد.
به گزارش فوتبالی، نونو با مدیران باشگاه لندنی بر سر شرایط شخصی به توافق رسیده و انتظار میرود پیش از دیدار وستهم مقابل اورتون در لیگ برتر روز دوشنبه، به طور رسمی به عنوان سرمربی جدید معرفی شود.
پاتر پس از کسب تنها شش پیروزی در ۲۵ بازی، از هدایت وستهم برکنار شد. به گزارش تایمز، نونو که اوایل این ماه از ناتینگهام فارست جدا شده بود، روز دوشنبه در ورزشگاه Hill Dickinson Stadium روی نیمکت وستهم خواهد نشست و اولین جلسه تمرینی خود را آخر هفته جاری برگزار میکند. او یک قرارداد سهساله با این باشگاه امضا کرده تا بازگشتی سریع به لیگ برتر انگلیس داشته باشد.
وستهم امروز در بیانیهای رسمی، اخراج فوری پاتر و تمام اعضای کادر فنی او را تایید کرد تا مسیر برای نونو و دستیارانش پیش از بازی دوشنبه هموار شود. پاتر در ژانویه سال جاری جانشین لوپتگی شد و زمانی هدایت وستهم را به دست گرفت که تیم در رده چهاردهم جدول بود. این تیم فصل ۲۵-۲۰۲۴ را در همان رتبه به پایان رساند اما نتوانست پیشرفتی تحت هدایت او داشته باشد. وستهم اکنون در جایگاه نوزدهم جدول لیگ برتر قرار دارد و همچنین در جام اتحادیه مقابل وولورهمپتون، یکی از تیمهای قعرنشین، حذف شد.
جدایی نونو از ناتینگهام فارست باعث شد فشار بر سرمربیان دیگر لیگ برتر که نتایج ضعیفی گرفته بودند افزایش یابد. این مربی پرتغالی پس از اختلاف با مالک باشگاه، ماریناکیس، مجبور به ترک ناتینگهام فارست شد.