پایگاه خبری فوتبالی- سید محمد جعفر، دروازهبان المحرق بحرین، پیش از دیدار حساس مقابل استقلال ایران، شرایط سخت بازی در ورزشگاه پرشور را فرصتی برای تیمش دانست و اعلام کرد آنها از نظر فنی و روانی برای چالش بزرگ خود آمادهاند.
به گزارش فوتبالی، سید محمد جعفر، دروازهبان تیم المحرق بحرین، در نشست خبری پیش از مصاف با استقلال در هفته دوم لیگ قهرمانان آسیا، با اشاره به دشواری بازی پیش رو، اعلام کرد که تیمش برای رویارویی با یکی از بهترین تیمهای ایران از نظر فیزیکی و روانی کاملاً آماده است و قصد دارد بهترین نمایش خود را ارائه دهد.
این گلر 41 ساله، که سابقه بازی ملی در ایران را دارد اما این اولین تقابل باشگاهی اوست، تصریح کرد که آنها از شور و اشتیاق بالای فوتبالدوستان ایرانی آگاه هستند. او هیجان ورزشگاه را عاملی دانست که کار را برای المحرق دشوار میکند، اما در عین حال تأکید کرد که این دقیقاً همان فضایی است که بازیکنان به دنبال آن هستند تا بهترین بازی خود را در شرایطی که جو به نفع استقلال است، به نمایش بگذارند.