این بازیکن تاتنهام پتانسیلی همانند رودری و رایس دارد

این بازیکن تاتنهام پتانسیلی همانند رودری و رایس دارد

پایگاه خبری فوتبالی - توماس فرانک، سرمربی تاتنهام، به طور جنجالی ادعا کرده است که آرچی گری، ستاره تیمش، همان پتانسیلی را دارد که رودری و دکلان رایس دارند.

به گزارش فوتبالی، ۱۵ ماه پس از انتقال ۴۰ میلیون پوندی از لیدز یونایتد به تاتنهام، این پدیده نوجوان ۱۹ ساله در حال بازگشت به جایی است که همه چیز از آنجا شروع شد.

 گری، که زمانی پسر طلایی لیدز بود، به یکی از همه‌کاره‌ترین مهره‌های اسپرز تبدیل شده و ۵۱ بازی در دفاع و خط میانی انجام داده است.

فرانک که پس از جدایی آنژ پوستکوگلو هدایت اسپرز را بر عهده گرفت، فاش کرد که در دوران حضورش در برنتفورد تلاش کرده بود گری را به خدمت بگیرد، اما در آخرین مانع شکست خورده بود. اکنون، بخت به او فرصت دیگری داده است تا این بازیکن بسیار بااستعداد را مربیگری کند. فرانک پیش از دیدار احساسی این شنبه در الاند رود، با یک مقایسه جنجالی، ادعا کرد که گری از سقفی مشابه با هافبک‌های کلاس جهانی چون رودری و رایس برخوردار است.

فرانک به سختی توانست تحسین خود را از استعداد این نوجوان پنهان کند و گفت: "من او را به عنوان یک هافبک می‌بینم که می‌تواند در پست‌های شماره شش یا هشت بازی کند. این موقعیت اوست و فکر می‌کنم این روزها هافبک‌ها باید کامل‌تر باشند. شما باید کمی شماره شش، کمی شماره هشت و ۱۰ باشید و احتمالا دو نفر از بهترین‌های جهان در حال حاضر رودری و دکلان رایس هستند. فکر می‌کنم آن‌ها می‌توانند کمی از همه کارها را انجام دهند. من آرچی را می‌بینم و این‌ها نام‌های بزرگی برای مقایسه با او هستند، اما می‌بینم که او همان پتانسیل را دارد".

فرانک درباره قضاوت زودهنگام بازیکنان گفت: "کی باید بازیکنان را قضاوت کنیم؟ فکر می‌کنم فراموش می‌کنیم که اینجا فیفا نیست، بلکه با انسان‌هایی سروکار داریم، و ۲۵ بازیکن در یک تیم و یک مربی دیوانه با افکار متفاوت وجود دارد. خیلی چیزها وجود دارد و بعد هم زندگی شخصی. بنابراین، چه زمانی ما یک بازیکن را قضاوت می‌کنیم؟ فکر می‌کنم شاید منصفانه باشد که دو سال بعد واقعا یک ارزیابی بزرگ انجام دهیم".

این ستاره جوان انگلیسی امید زیادی به درخشش زیر نظر توماس فرانک در فصل جاری دارد.