وضعیت بحرانی زنان ملوان؛ پژمان به پگاه اولتیماتوم‌می‌دهد؟

وضعیت بحرانی زنان ملوان؛ پژمان به پگاه اولتیماتوم‌می‌دهد؟

پایگاه خبری فوتبالی- یکی از تیم‌های ریشه‌دار فوتبال زنان ملوان است که در این فصل پگاه نوری را روی نیمکت خود می‌بیند.

به گزارش فوتبالی، با شروع نقل‌و‌انتقالات فوتبال زنان، ملوان انزلی از یک چهره خاص به عنوان سرمربی خود رونمایی کرد. پگاه نوری که سال‌ها بازیکن ملوان بود به عنوان سرمربی این تیم انتخاب شد تا در این فصل هدایت ملوان را برعهده داشته باشد. پگاه نوری خواهر کوچک‌تر پژمان نوری است که در حال حاضر مدیریت ملوان را برعهده دارد و شاید همین موضوع در ابتدا حواشی‌ای را ایجاد کرد اما تا شروع لیگ این حواشی کمرنگ بود ولی در این‌روزها بیشتر شده‌است.

ملوان انزلی در نقل‌و‌انتقالات یکی از تیم‌هایی بود که خرید‌های زیادی را داشت و پژمان نوری تیم کاملی را در اختیار پگاه قرار داد. این تیم در هفته نخست با سه گل یاسام کردستان را شکست داد تا انزلی‌چی‌ها به هفته‌های بعد امیدوار شوند اما زمان چیز دیگری را نشان داد. ملوان در هفته دوم با دو گل مغلوب ایستا البرز شد تا شروع بحران در این تیم باشد. شاگردان پگاه نوری در هفته سوم مقابل تیم نچندان مطرح فرا ایساتیس فارس تن به تساوی یک بر یک دادند تا شگفتی هفته سوم رقم بخورد. دیروز هم ملوان در آخرین دیدار هفته چهارم با دو گل مغلوب گل‌گهر سیرجان شد تا دومین باخت در چهارمین مسابقه برای قوی‌های سپید شکل بگیرد. ملوان تا هفته چهارم با نتایجی که کسب کرده در رده هفتم از بین ده تیم قرار گرفت که رتبه پایینی برای تیمی که جزو مدعیان است محسوب می‌شود.

حالا باید دید با ادامه این روند آیا پژمان نوری اولتیماتومی به پگاه می‌دهد و دست به تغییر در کادر تیم زنان ملوان می‌زند یا همچنان تا پایان فصل پگاه نوری سرمربی ملوان باقی خواهد ماند. نتایج تیم فوتبال زنان ملوان در هفته‌های آینده همه‌چیز را روشن می‌کند.