پایگاه خبری فوتبالی - تساوی بدون گل یوونتوس مقابل میلان بار دیگر ضعف خط حمله تیم ایگور تودور را به صدر اخبار بازگرداند.
به گازرش فوتبالی، تیمی که روزگاری به کارایی بیرحمانه در خط حمله شهرت داشت، اکنون در یافتن یک مهاجم قابلاعتماد ناکام مانده است؛ موضوعی که الساندرو دلپیرو، اسطوره باشگاه، نیز به صراحت به آن اشاره کرد.
یوونتوس و میلان در ورزشگاه آلیانز به تساوی ۰–۰ رضایت دادند. با وجود دوندگی و تحرک آدرین رابیو و سانتیاگو خیمنس، یوونتوس بار دیگر نتوانست فشار خود را به گل تبدیل کند. تیم تودور در دفاع منسجم بود و میشل دیگرگوریو با چند واکنش کلیدی مانع از گلزنی میلان شد، اما هرچه زمان گذشت، حملات یووه بیاثرتر شد و مشکل تکراری تیم بار دیگر آشکار شد. این تساوی هرچند روند شکستناپذیری یوونتوس را ادامه داد، اما ضعف ساختاری در خط حمله را برجسته کرد.
دلپیرو در گفتوگو با Sky Sports انتقادات تندی مطرح کرد: "چه کسی برای خط حمله یوونتوس مناسب است؟ در حال حاضر هیچ بازیکن مناسبی وجود ندارد. یووه در بخشهای دیگر زمین قوی نشان داده، اما نه در خط حمله. بازیکنانی که از ابتدا بازی کردهاند، اغلب عملکرد ضعیفی داشتهاند. ولاهوویچ تنها بهعنوان بازیکن تعویضی عملکرد بهتری داشته است."
انتقادات او تنها به نفرات محدود نشد، بلکه به بحران هویت تاکتیکی تیم نیز اشاره داشت: "اگر پنج تساوی اخیر را بررسی کنیم، هرکدام داستانی دارند. سهتای آنها در شرایط دراماتیک رقم خوردند، درست مثل پیروزی مقابل اینتر. شرایط پیچیده است. وقتی در ترکیب تغییرات زیادی اعمال می کنید، همه بازیکنان در حالت آمادهباش میمانند و اعتمادبهنفس میگیرند، اما در عوض هویت تیمی را از دست میدهید."