پایگاه خبری فوتبالی - ژوزه مورینیو، سرمربی جدید بنفیکا، در بازگشت جنجالی خود به شهر پورتو با واکنشی سرد و خصمانه از سوی هواداران تیم سابقش روبهرو شد.
به گزارش فوتبالی ، مربی پرتغالی که در سال ۲۰۰۴ با پورتو قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شده بود، حالا در قامت دشمن دیرینه وارد ورزشگاه دراگائو شد و فضایی پر از تنش و نفرت را تجربه کرد.
به گزارش رسانههای پرتغالی، از ساعتها پیش از آغاز مسابقه، هواداران پورتو با شعارها و بنرهای توهینآمیز فضای ورزشگاه را ملتهب کرده بودند. آنان تصاویری از چهره مورینیو با علامت ضربدر قرمز در دست داشتند و حتی نام خانوادگیاش را به شکل تمسخرآمیزی تغییر داده بودند. تیفوی بزرگ هواداران نیز با جمله «فقط یک خاص وجود دارد، باشگاه فوتبال پورتو» به لقب معروف مورینیو، «آقای خاص»، کنایه زد.
در جریان بازی، عدهای از هواداران میزبان از روی سکوها اشیایی به سمت سرمربی بنفیکا پرتاب کردند، اما مورینیو بدون واکنش تند، با خونسردی کامل رفتار کرد و حتی پس از پایان مسابقه برخی از آن اشیا را از زمین جمع نمود.
این اتفاقات باعث درگیری میان هواداران دو تیم شد و نیروهای امنیتی مجبور به دخالت شدند تا از گسترش خشونت جلوگیری کنند. همزمان، بنفیکا در بیانیهای رسمی نسبت به رفتار میزبان اعتراض کرده و اعلام کرد صدها هوادار این باشگاه به دلیل ضعف در سازماندهی، موفق به ورود به جایگاه مخصوص خود در نیمه نخست نشدهاند. باشگاه همچنین از لیگ پرتغال خواست تا این اتفاقات را مورد بررسی جدی قرار دهد.