مسیر سخت نصیری با بزرگان؛ دومین حضور با امید پیروزی

مسیر سخت نصیری با بزرگان؛ دومین حضور با امید پیروزی

پایگاه خبری فوتبالی-سعیده نصیری نماینده وزن ۴۶- کیلوگرم تیم تکواندو بانوان ایران به دنبال کسب موفقیت در دومین تجربه حضورش در قهرمانی جهان بزرگسالان است.


به گزارش فوتبالی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تکواندو، بیست و هفتمین دوره مسابقات تکواندو قهرمانی جهان طی روزهای دوم تا هشتم آبان ماه به میزبانی چین و در سالن «تای هو» مرکز نمایشگاهی شهر ووشی برگزار خواهد شد. ۹۹۲ تکواندوکار از ۱۴۰ کشور در این رویداد حضور دارند.

مسابقات در هشت وزن مردان و هشت وزن زنان برگزار می شود که بر اساس اطلاعات ثبت شده روی سایت مسابقات، در وزن ۴۶- کیلوگرم بانوان، ۵۶ تکواندوکار ثبت نام کرده‌اند. سعیده نصیری نماینده ایران در این وزن، دومین حضور خود در این رویداد مهم را تجربه خواهد کرد. وی نسبت به جهانی باکو باتجربه تر شده و مدال‌های متعددی برای تکواندو بانوان کشورمان کسب کرده است.

نگاهی به رقبای اصلی نصیری در رقابت‌های قهرمانی جهان:

ینگ سوان هوانگ از چین تایپه

هوانگ یکی از بازیکنان جوانان و در عین حال باتجربه تکواندو جهان از چین تایپه به شمار می‌رود و در رویدادهای مختلف آسیایی، گرندپری و جهانی حائز مدال شده است. هوانگ اخیرا در پرزیدنت کاپ چین موفق به کسب مدال برنز شد؛ در قهرمانی جهان مکزیک برنزی شد و در یونیورسیاد تجربه کسب دو مدال نقره را دارد. بازیکن ۲۱ ساله چین تایپه تجربه بازی با سعیده نصیری را هم در کارنامه دارد. او در مسابقات آزاد فجیره به نماینده شایسته کشورمان باخت اما در یونیورسیاد چین این باخت را جبران کرد و به پیروزی رسید. نصیری با تکرار تکنیک‌های منحصر بفرد خود در صورت رویارویی با هوانگ می‌تواند بار دیگر او را شکست دهد.

جایز باست از کاستاریکا

نماینده نوجوان کاستاریکا در رنکینگ جهانی در جایگاه دوم ایستاده است ؛ وی علاوه بر حضور موفق در رقابت های آزاد، در قهرمانی نوجوانان جهان ۲۰۲۴ موفق به کسب مدال نقره شد و همچنین اخیرا در پرزیدنت کاپ طلا گرفت. روند خوب باست می‌تواند او را به یکی از رقبای تازه نفس در قهرمانی جهان مبدل کند.

امینه گیوگیبکان از ترکیه

امینه اولین حضور خود در قهرمانی جهان بزرگسالان را تجربه می‌کند، اما در رقابت‌های پیشین خود در این رده موفق به کسب مدال‌های مختلف شده است. وی اخیرا در آزاد آلمان با حضور اکثر مدال آوران رقابت‌های مختلف جهانی و اروپایی، موفق به کسب نشان طلا شد. در پرزیدنت کاپ اروپا برنز گرفت و در هر دو رویداد آزاد صربستان و ترکیه طلایی شد. امینه شاید در ابتدای راه در رده بزرگسالان باشد، اما در رده‌های سنی پایه برای ترکیه خوش درخشیده است.

میلانا بکولووا از روسیه

میلانا با پرچم فدراسیون جهانی اما با اصالت روس در این دوره حاضر می‌شود. وی در چالش گرندپری ۲۰۲۵ موفق به کسب مدال برنز شد؛ در رقابت های مولتی اروپا به طلا دست یافت و در پرزیدنت کاپ ۲۰۲۵ طلایی شد. شاید بتوان وی را یکی از اصلی‌ترین رقیب‌های اروپایی نصیری در قهرمانی جهان دانست که کارنامه خوبی در رده بزرگسالان مخصوصا در چند وقت گذشته داشته است.