انتقاد توخل از رتبه هری کین در رده‌بندی توپ طلا

انتقاد توخل از رتبه هری کین در رده‌بندی توپ طلا

پایگاه خبری فوتبالی - توماس توخل، سرمربی تیم ملی انگلیس، از جایگاه هری کین در رده‌بندی توپ طلای ۲۰۲۵ انتقاد کرد و معتقد است مهاجم بایرن مونیخ شایسته رتبه‌ای بسیار بالاتر از سیزدهم بوده است.

به گزارش فوتبالی، در این دوره، عثمان دمبله ستاره پاری‌سن‌ژرمن جایزه توپ طلا را از آن خود کرد و لامین یامال از بارسلونا در رتبه دوم قرار گرفت. کول پالمر با جایگاه هشتم بهترین نماینده فوتبال انگلیس در این فهرست بود، در حالی که کین با وجود یک فصل درخشان و رکوردشکنی در آلمان، تنها در رده سیزدهم ایستاد. موضوعی که بسیاری از هواداران را شگفت‌زده کرد.

کین فصل گذشته با بایرن مونیخ قهرمان بوندس‌لیگا شد و در تمامی رقابت‌ها ۴۱ گل به ثمر رساند. با این حال، رأی‌گیری نهایی جایگاهی درخور برای او به همراه نداشت.

توخل در نشست خبری اخیر خود گفت: "من طرفدار بزرگ جوایز فردی در یک ورزش تیمی نیستم، چون واقعاً باور دارم که در فوتبال تنها می‌توان به‌عنوان یک تیم پیروز شد. زمین خیلی بزرگ است، تیم‌ها خیلی بزرگ هستند. اما هری یک بازیکن واقعی تیمی است و با کارهایی که انجام می‌دهد متمایز است. او قطعاً باید بالاتر از رتبه سیزدهم قرار می‌گرفت."

با توجه به اینکه سال ۲۰۲۶ سال جام جهانی است، عملکرد کین در رقابت‌های داخلی، اروپایی و بین‌المللی می‌تواند سرنوشت‌ساز باشد. قهرمانی در بوندس‌لیگا و در صورت امکان فتح جام جهانی، می‌تواند پایانی باشکوه بر دوران حرفه‌ای درخشان او رقم بزند.