پایگاه خبری فوتبالی - دکو، مدیر ورزشی بارسلونا، احتمال جدایی مارک آندره ترشتگن را رد کرده است.
به گزارش فوتبالی، آینده ترشتگن پس از آن زیر سوال رفت که بارسلونا در تابستان با اسپانیول برای جذب خوان گارسیا به توافق رسید؛ دروازهبانی که تاکنون توانسته خود را بهعنوان گزینه اول هانسی فلیک تثبیت کند.
ترشتگن از زمان پیوستنش به بارسلونا در سال ۲۰۱۴ تاکنون ۴۲۲ بازی در تمامی رقابتها انجام داده و در کسب ۱۷ جام برای آبیاناریها نقش داشته است؛ از جمله شش قهرمانی در لالیگا و یک قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا. دروازهبان ۳۳ ساله سال گذشته بازوبند کاپیتانی را از سرخی روبرتو تحویل گرفت اما در ماه آگوست پس از اختلافی درباره روند درمان مصدومیت کمرش، این بازوبند از او گرفته شد. با این حال، پس از حلوفصل این اختلاف، ترشتگن دوباره بهعنوان کاپیتان منصوب شد، هرچند گمانهزنیها درباره احتمال جدایی او از نوکمپ همچنان ادامه دارد.
با این حال، دکو در گفتوگو با روزنامه موندو دپورتیوو، شایعات مربوط به جدایی ترشتگن در نیمفصل را رد کرد. او در پاسخ به اینکه آیا بارسلونا ممکن است دروازهبان خود را در ژانویه بفروشد، گفت: "چنین چیزی مطرح نیست. در حال حاضر با کمبود دروازهبان مواجهایم، حتی مجبور شدیم دیگو کوچن را از جام جهانی زیر ۲۰ سال در شیلی برگردانیم. اگر مارک آماده بود، بازی میکرد. او قرارداد دارد، همین."
با وجود تثبیت جایگاه گارسیا بهعنوان دروازهبان اصلی فلیک، دکو تاکید کرد که ترشتگن همچنان فصلهای زیادی برای نوشتن در تاریخ بارسلونا دارد. او افزود:
"مارک دروازهبان بزرگی است، کاپیتان ماست و در ۳۳ سالگی هنوز چیزهای زیادی برای ارائه دارد. جذب گارسیا بهمنظور جایگزینی او نبود، بلکه برای تقویت پستی بود که در آن عمق کافی نداشتیم. ما میخواستیم یک دروازهبان جوان برای حال و آینده داشته باشیم، نه بازیکنی ۲۸ تا ۳۰ ساله برای نتایج کوتاهمدت. واقعیت همین است. گاهی اوقات مسائل در اینجا بزرگتر از آنچه که هستند نشان داده میشوند."