پایگاه خبری فوتبالی - جانلوکا دی مارتزیو، خبرنگار سرشناس ایتالیایی، در تازهترین گزارش خود درباره وضعیت ساندرو تونالی مدعی شد که این هافبک ایتالیایی همچنان دلتنگ روزهای حضورش در میلان است و عشق او به روسونری هیچگاه کمرنگ نشده است.
به گزارش فوتبالی، دی مارتزیو در گفتوگویی تلویزیونی اظهار داشت: “تونالی دیوانهی بازگشت به میلان است. وقتی پیشنهاد نیوکاسل به باشگاه رسید، مدیران میلان بدون معطلی آن را پذیرفتند و تونالی هم در شرایطی قرار گرفت که عملاً نمیتوانست این انتقال را رد کند. با این حال، او هرگز از ته دل نخواست میلان را ترک کند. ساندرو نمیخواهد به سریآ برگردد، مگر برای بازی در میلان.”
از سوی دیگر، خود تونالی نیز در واکنش به این شایعات و پرسشها درباره آیندهاش گفت: “من یک ایتالیایی هستم و هرگز در را به روی لیگ کشورم نخواهم بست. اما در حال حاضر فقط روی بازگشت به آمادگی کامل و کمک به نیوکاسل تمرکز دارم. فوتبال همیشه غیرقابل پیشبینی است، اما عشق من به میلان چیزی نیست که زمان از بین ببرد.”
تونالی تابستان ۲۰۲۳ با قراردادی ۷۰ میلیون یورویی از میلان به نیوکاسل پیوست، اما مدتی را به دلیل محرومیت انضباطی از حضور در میادین دور ماند و از دوران اوج خود فاصله گرفت.