تانزانیا ضعیف‌ترین حریف تیم‌های آسیایی در فیفادی مهر ماه!

تانزانیا ضعیف‌ترین حریف تیم‌های آسیایی در فیفادی مهر ماه!

پایگاه خبری فوتبالی- فردا چند ساعت قبل از بازی ایران و تانزانیا، تیم‌های ملی ژاپن و برزیل به مصاف هم می‌روند.

به گزارش فوتبالی، به نیمه دوم فیفادی مهرماه رسیده‌ایم و تیم‌های ملی کشورهای مختلف از امروز تا آخر هفته دومین بازی خود را برگزار می‌کنند. تیم ملی ایران هم پس از باخت دو بر یک مقابل روسیه در بازی جمعه گذشته، فردا در دومین بازی خود در این فیفادی مقابل تیم ملی تانزانیا که در رنکینگ فیفا تیم 107 جهان است قرار می‌گیرد. این بازی فردا در دوبی و از ساعت 18:30 برگزار می‌شود.

در شرایطی که بازی با تیم رنک 107 جهان باعث انتقادات زیادی شده است، امروز و فردا دیگر تیم‌های ملی آسیایی با رقبایی به مراتب قوی‌تر و بهتر روبرو می‌شوند. مثلا همین امروز و دقایقی پیش تیم ملی ازبکستان در تاشکند به مصاف اروگوئه رفت و مقابل شاگردان مارچلو بیلسا با نتیجه دو بر یک شکست خورد. این اولین بازی ازبک‌ها با هدایت فابیو کاناوارو بود.

فردا از ساعت 14:00 به وقت تهران ژاپن مقابل تیم ملی برزیل قرار می‌گیرد. از ساعت 14:30 هم کره جنوبی میزبان تیم ملی پاراگوئه خواهد بود. همچنین تیم ملی اردن هم که برای اولین بار به جام جهانی صعود کرده فردا شب میهمان تیم ملی آلبانی خواهد بود. استرالیا هم که یکی دیگر از تیم‌های آسیایی صعود کرده به جام جهانی 2026 است، بامداد چهارشنبه به مصاف تیم ملی آمریکا می‌رود. 

مرور حریفان امروز و فردای تیم‌های آسیایی نشان می‌دهد که پایین‌ترین رنکینگ متعلق به تانزانیا حریف ایران و بالاترین رنکینگ در اختیار برزیل حریف ژاپن است!