حمایت چراغپور از بیرانوند؛ او تقصیری ندارد!

حمایت چراغپور از بیرانوند؛ او تقصیری ندارد!

پایگاه خبری فوتبالی- جلال چراغپور در یک ‌برنامه اینترنتی از علیرضا بیرانوند حمایت کرد.

به گزارش فوتبالی، دادگاه CAS پس از بررسی پرونده پیوستن علیرضا بیرانوند به تراکتور، تصمیم گرفت رای محرومیت او را تعلیق کند و حالا بیرانوند به میادین بازگشته است.

بیرو مطابق انتظار دروازه‌بان مورد اطمینان امیر قلعه‌نویی است و سرمربی تیم ملی ایران نشان داده اگر بیرانوند در دسترس باشد، علاقه‌ای به استفاده از پیام نیازمند یا سایر گزینه‌ها ندارد.

بیرانوند در جریان تقابل ایران و روسیه، دروازه‌بان تیم ملی ایران بود اما دو گل دریافت کرد تا برخی اهالی فوتبال از عملکرد او انتقاد کنند. طبق آمار اعلام‌شده توسط عادل فردوسی‌پور، علیرضا بیرانوند در این دیدار ۱۹ پاس اشتباه داشته که برای دروازه‌بان شماره یک تیم ملی آمار ضعیفی محسوب می‌شود. جلال چراغپور، مربی اسبق استقلال و کارشناس فوتبال در مورد عملکرد بیرانوند در بازی با روسیه گفت: “مقصر پاس‌های اشتباه، علیرضا بیرانوند نیست. قلعه‌نویی از زمانی که آمده با تیم‌هایی بازی کرده که چیزی به نام پرس نداشتند و بیرانوند به راحتی پاس می‌داد. الان که تیم ملی پرس می‌شود، تاکتیکی برای فرار از پرس وجود ندارد و برای همین اشتباهات بیرانوند زیاد شده است”.

با همه این تفاسیر، امیر قلعه‌نویی حتی در زمینه فرار از پرس هم مورد نقد قرار گرفته و باید دید سرمربی تیم ملی ایران می‌تواند شرایط را برای خود بهبود ببخشد یا نه.