خوشحالی سوبوسلای از تعویض پیراهنش با رونالدو

خوشحالی سوبوسلای از تعویض پیراهنش با رونالدو

پایگاه خبری فوتبالی - دومینیک سوبوسلای تایید کرد که کریستیانو رونالدو پس از تساوی دراماتیک ۲-۲ مجارستان مقابل پرتغال، به قولش عمل کرده است.

به گزارش فوتبالی، هافبک لیورپول با به ثمر رساندن گل تساوی در وقت‌های تلف شده، دو گل رونالدو را خنثی کرد و پرتغال را از کسب سهمیه مستقیم جام جهانی محروم کرد.

با وجود این اتفاق، این بازیکن ۴۰ ساله (رونالدو) کینه‌ای از سوبوسلای به دل نگرفت و پیراهنی را که در اولین ملاقاتشان وعده داده بود، به او داد.

 ماه گذشته، سوبوسلای در شکست ۳-۲ مجارستان مقابل پرتغال، سعی کرد پیراهن او را بگیرد. با این حال، برنده پنج توپ طلا در آن بازی پیراهن خود را به دیگری داده بود و به سوبوسلای قول داده بود که دفعه بعد این کار را خواهد کرد.

سوبوسلای، در حالی که از این اتفاق خوشحال بود، پس از بازی تایید کرد که پیراهن رونالدو را دریافت کرده است. این هافبک لیورپول به Nemzeti Sport گفت: "بله، پیراهن‌ها با هم عوض شد".

مجارستان با کسب این تساوی ارزشمند در زمین پرتغال، شانس خود را برای رسیدن به پلی‌آف صعود به جام جهانی افزایش داد. آنها در نوامبر دو دیدار حساس با دو رقیب مستقیم خود یعنی جمهوری ایرلند و ارمنستان خواهند داشت.