علی دایی درگذشت زنده‌یاد منوچهر شفقتیان را تسلیت گفت

علی دایی درگذشت زنده‌یاد منوچهر شفقتیان را تسلیت گفت

پایگاه خبری فوتبالی- علی دایی، اسطوره فوتبال ایران درگذشت زنده‌یاد منوچهر شفقتیان را تسلیت گفت. 

به گزارش فوتبالی، علی دایی درباره درگذشت بازیکن سابق تیم ملی و پرسپولیس گفت: این ضایعه را صمیمانه به خانواده داغدار شفقتیان، پیشکسوتان فوتبال و جامعه ورزش کشور تسلیت می‌گویم و برای ایشان غفران الهی را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

دایی درباره برگزاری مراسم تشیبع گفت:

متاسفانه چون‌ در تهران نیستم و نمی‌توانم در مراسم تشییع شرکت کنم وگرنه حسب وظیفه برای ابراز همدردی و عرض تسلیت به بهشت زهرا می‌رفتم. اگر در روز مراسم یادبود در تهران باشم حتما حضور خواهم یافت. 

کاپیتان اسبق پرسپولیس و تیم ملی افزود" آقای شفقتیان از نسلی بود که تعصب خاصی به پیراهن و باشگاه خود داشت. بازی‌های ایشان را تا حدودی بخاطر دارم. آقای شفقتیان فوتبال جان‌دار و محکمی بازی می‌کرد و در سال‌های دهه شصت و هفتاد بخاطر عشق به پرسپولیس به مادیات توجه نداشت و این ستودنی است. ایشان را چند باری ملاقات کردم‌. آقای شفقتیان تمام دوره‌های مربیگری را طی کرده بود و علاقه وافری به مربیگری و آموزش جوانان و استعدادیابی داشت اما متاسفانه بستر کار برای شان فراهم نشد.

دایی گفت:آن‌چه از آقا منوچهر در ذهنم مانده سوای بازی‌های متعصبانه عزت‌نفسی بود که داشتند. آمرزش الهی و شادی روح‌شان را از خداوند مسالت دارم. روح‌شان در آرامش باشد.