پایگاه خبری فوتبالی - رونالدینیو، ستاره افسانهای فوتبال برزیل و اسطوره باشگاه بارسلونا، رسماً وارد دنیای موسیقی شد و اولین آلبوم خود را با نام «بروشاریا 051» منتشر کرد.
به گزارش فوتبالی ، این آلبوم روز جمعه روانه بازار شد و آغازگر مرحلهای تازه در زندگی پرماجرا و خلاقانه او به شمار میآید.
رونالدینیو که سالها پیش از فوتبال حرفهای خداحافظی کرده، پس از دوران بازیگری مسیرهای گوناگونی را تجربه کرده است؛ از فعالیت بهعنوان سفیر باشگاه بارسلونا گرفته تا حضور بهعنوان مفسر ورزشی. او حتی مدتی را بهدلیل ماجرای جعل پاسپورت در زندان گذراند. با این حال، روحیه شاد، انرژی مثبت و عشق او به موسیقی باعث شد دوباره در کانون توجه قرار گیرد.
این ستاره دوستداشتنی که گاهی در دیدارهای نمادین با تیم پیشکسوتان بارسا به میدان میرود، حالا چهرهای متفاوت از خود به نمایش گذاشته است. رونالدینیو در ساخت این آلبوم با چند هنرمند برزیلی همکاری کرده و تلاش کرده موسیقیاش بازتابی از فرهنگ زادگاهش و سبک زندگی آزاد و پرشور او باشد.
البته او اولین فوتبالیست برزیلی نیست که به دنیای موسیقی قدم میگذارد؛ پیش از او چهرههایی چون پله، روماریو و سوکراتس نیز آلبومهایی منتشر کرده بودند. در میان نسل فعلی فوتبال هم سرخیو راموس و رافائل لیائو از جمله بازیکنانی هستند که علاقه خود به موسیقی را به شکلی جدی دنبال میکنند. بهنظر میرسد رونالدینیو با انتشار این آلبوم، بار دیگر نشان داده که برای او خلاقیت هیچ مرزی ندارد.