پایگاه خبری فوتبالی- سید حسین حسینی بدون مشکل در تمرین امروز تیمش شرکت کرد.
به گزارش فوتبالی، بعد از جدایی حسینی از استقلال و پیوستنش به سپاهان کمتر کسی فکرش را میکرد که او در تیم جدیدش نیمکت نشین شود. خصوصا اینکه سیدحسین با نظر مستقیم نویدکیا به سپاهان رفته بود اما با این حال او پس از مصدومیت در پایان بازی با پرسپولیس نیمکت نشین شد.
این روزها حسینی درگیر حواشی دیگری هم شده است. اینکه نویدکیا گفته سیدحسین هنوز هم در فکر استقلال است. این بحث زمانی شکل جدیتری گرفت که روز گذشته در جریان بازی استقلال خوزستان و سپاهان، ویدیویی منتشر شد که بدون نشان دادن گوشی حسینی، القا شد که حسینی روی نیمکت سپاهان در حال تماشای بازی تیم سابقش با مس رفسنجان است.
البته پس از پایان بازی زمانی که خبرنگاران از حسینی در مورد شرایطش در سپاهان سوال کردند او در پاسخ به خبرنگاران گفت: از کادرفنی تیم بپرسید. و همان شب بود که باشگاه سپاهان دروازهبان تیمش را به کمیته انضباطی باشگاه فراخواند.
اما امروز حسینی بدون مشکل در تمرین تیمش حضور داشته و با سایر بازیکنان تمرین کرده است. پیگیریها از باشگاه سپاهان نشان میدهد حسینی علیرغم حضور امروزش در تمرین سپاهان، باید به کمیته انضباطی باشگاه سپاهان برود.
حالا باید دید باشگاه سپاهان چه تصمیمی درباره حسینی میگیرد.