فابرگاس: سقف پیشرفت نیکو پاز آسمان است

فابرگاس: سقف پیشرفت نیکو پاز آسمان است

پایگاه خبری فوتبالی - سسک فابرگاس، سرمربی کومو، معتقد است که "سقف پیشرفت برای نیکو پاز آسمان است".

به گزارش فوتبالی،  او پس از پیروزی ۲ بر ۰ تیمش مقابل یوونتوس در روز یکشنبه، تاکید کرد که او آلوارو موراتا را بر اساس رکورد گلزنی‌اش قضاوت نخواهد کرد.

کومو با پیروزی ۲ بر ۰ مقابل یوونتوس در سینیگالیا به لطف گل‌های پاز و مارک-اولیور کمپف، اولین پیروزی خود در برابر یوونتوس را پس از بیش از ۷۰ سال کسب کرد.

فابرگاس که به دلیل محرومیت در بازی مقابل یوونتوس غایب بود، پس از پایان بازی در گفتگو با "DAZN"، نظر خود را در مورد تعدادی از بازیکنان کلیدی تیمش بیان کرد.

او اصرار دارد که موراتا، حتی اگر در هشت بازی خود از زمان پیوستن به کومو هنوز موفق به گلزنی نشده باشد، چیزهای زیادی را به تیم اضافه می‌کند.

فابرگاس گفت: "موراتا دقیقا همان کاری را که از او خواسته بودم، انجام داد. یک مهاجم با گل‌هایش قضاوت می‌شود، اما من این کار را نمی‌کنم. او باید برای خودش گل بزند، نه برای من. او دقیقا نشان داده است که چرا او را به کومو آوردیم".

با وجود گمانه‌زنی‌های پیش از بازی مبنی بر حضور اسانه دیاو در ترکیب، او در لیست کومو نبود. فابرگاس گفت که این بازیکن جوان پس از یک دوره طولانی دوری به تدریج به تیم بازخواهد گشت.

او افزود: "دیاو یک انتخاب اجباری بود (برای بیرون ماندن)، او با تیم تمرین نکرده است. او شش یا هفت ماه است که دور بوده است. اهمیت او قابل درک است، اما پیروزی بدون او برای تیم عالی است. ما سعی خواهیم کرد او را با آرامش بازگردانیم، او از سه‌شنبه با گروه تمرین خواهد کرد".

 در نهایت، در مورد نیکو پاز که پیروزی مقابل یوونتوس را با یک گل انفرادی باشکوه تثبیت کرد، فابرگاس گفت: "نیکو یک قهرمان است. من در مورد او و آینده‌اش بسیار آرام هستم. او می‌تواند به هر جایی که می‌خواهد برسد، اگر این گرسنگی و فروتنی را ادامه دهد. استعداد و فیزیک بدنی او در آنجا وجود دارد".

کومو با این پیروزی 12 امتیازی شد و بالاتر از یووه، در رتبه ششم جدول قرار گرفت.