مربی ایتالیایی مدنظر قلعه‌نویی در سری B/ آغاز مذاکره با 3 گزینه خارجی جدید

مربی ایتالیایی مدنظر قلعه‌نویی در سری B/ آغاز مذاکره با 3 گزینه خارجی جدید

پایگاه خبری فوتبالی- بر اساس آخرین اخبار موثق، فدراسیون فوتبال ایران به سراغ گزینه‌های خارجی دیگری برای تکمیل کادرفنی تیم ملی رفت.

به گزارش فوتبالی، قرار بود دستیار اسبق خوزه مورینیو در تیم‌های آ.اس.رم و فنرباغچه برای تکمیل کادرفنی تیم ملی در راه آماده سازی جام جهانی، به جمع همکاران امیر قلعه‌نویی اضافه شود اما با اعلام رسمی باشگاه سامپدوریا، سالواتوره فوتی به این تیم پیوست تا پرونده حضورش در تیم ملی فوتبال ایران عملا بسته شود.

فوتی حتی با حضور در امارات تماشاگر دیدار ایران و تانزانیا هم شده بود. با این حضور به نظر می‌رسید به توافق نهایی با فدراسیون فوتبال نزدیک شده اما سرانجام پیوستن او به کادر تیم ملی اتفاق نیفتاد و فوتی سر از سری B  ایتالیا در آورد. اینکه مذاکرات دو طرف بدون نتیجه به اتمام رسیده نشان می دهد یا توافق مالی صورت نگرفته یا فوتی ترجیح در ایتالیا بماند و در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور نداشته باشد.

براساس پیگیری‌ها مشخص شد، فدراسیون فوتبال با نظر سرمربی تیم ملی 3 گزینه خارجی دیگر را برای حضور در کادرفنی این تیم مد نظر دارد.

مذاکرات لازم برای اضافه شدن یک مربی خارجی دیگر به کادرفنی تیم ملی ادامه دارد و قرار است تا پایان هفته جاری تکلیف این ماجرا مشخص شود.

درحال حاضر، آنتونیو مونیکونه و دینکا آلن مربیان خارجی تیم ملی فوتبال ایران هستند و قرار است با اضافه شدن یک دستیار خارجی دیگر، تیم ملی با شرایط بهتری در مسیر آماده سازی جام جهانی حرکت کند.

شاگردان امیر قلعه‌نویی طبق برنامه ریزی انجام شده، در فیفادی آبان در تورنمنتی 4 جانبه با حضور تیم‌های کیپ ورد، مصر و ازبکستان شرکت می‌کنند که در صورت پیروزی مقابل کیپ ورد، احتمال رویارویی با پسران سرزمین فراعنه زیاد خواهد بود.