پایگاه خبری فوتبالی - بحران نتایج وستهم و نونو اسپریتو سانتو ادامه دارد و سرمربی پرتغالی هنوز موفق به کسب برد نشده است.
به گزارش فوتبالی ، در هفته هشتم لیگ برتر، همرز میزبان برنتفورد بود، اما تیم مهمان با نتیجه ۲-۰ به پیروزی رسید تا وضعیت وستهم در جدول وخیمتر شود. پیش از این، تیم اسپریتو سانتو با تساوی ۱-۱ مقابل اورتون و شکست ۰-۲ در دربی لندن برابر آرسنال نیز ناکامیهای مشابهی تجربه کرده بود. حالا وستهم با تنها چهار امتیاز در رده هجدهم جدول قرار گرفته است.
در ورزشگاه لندن، ایگور تیاگو ستاره برزیلی برنتفورد، با درخشش خود گل اول را در دقیقه ۴۳ به ثمر رساند. پاس کوین شاده در عمق محوطه جریمه، توپ را به ایگور رساند و او با استفاده از ضعف مدافعان وستهم موفق شد دروازه آرئولا را باز کند. در وقتهای تلفشده نیمه اول، ایگور دوباره موفق به گلزنی شد، اما VAR گل او را به دلیل آفساید مردود اعلام کرد.
نونو اسپریتو سانتو در بین دو نیمه سه تعویض انجام داد و ماتئوس فرناندز هم از زمین خارج شد تا تیم انرژی تازهای پیدا کند، اما تلاشها بینتیجه بود و در دقیقه پایانی ماتیاس جنسن، بازیکن دانمارکی، گل دوم برنتفورد را ثبت کرد و پیروزی ۲-۰ برای تیم مهمان قطعی شد.
در هفته آینده، وستهم به مصاف لیدز خواهد رفت و برنتفورد نیز میزبان لیورپول، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر خواهد بود، جایی که باید دید آیا وستهم میتواند طلسم ناکامیها را بشکند یا خیر.