ایگور تودور روی لبه تیغ

ایگور تودور روی لبه تیغ

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که یوونتوس با نتایج ناامیدکننده اخیر از جمله شکست ۲-۰ مقابل کومو در سری آ در رده هفتم جدول با ۱۲ امتیاز دست و پنجه نرم می‌کند، خبرهای نگران‌کننده‌ای از اردوی بیانکونری به گوش می‌رسد.

به گزارش فوتبالی، ایگور تودور، مربی کروات یوونتوس، در آستانه اخراج قرار گرفته و روابطش با مدیریت باشگاه یوونتوس به پایین‌ترین سطح رسیده است. طبق گزارش‌های امروز (۲۱ اکتبر ۲۰۲۵) از گاتزتا دلو اسپورت، تودور نه تنها از عدم حمایت باشگاه در بازار نقل و انتقالات تابستانی خشمگین است، بلکه احساس می‌کند صدای او در تصمیم‌گیری‌های کلیدی باشگاه یوونتوس شنیده نمی‌شود.

این تنش‌ها، که ریشه در شکست اخیر مقابل کومو و مصدومیت‌های کلیدی مانند گلیسون برمر دارد، جو اردوی یووه را متشنج کرده و دو بازی پیش رو مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا (چهارشنبه) و لاتزیو در سری آ (یکشنبه) را به آزمون‌های سرنوشت‌ساز برای آینده تودور تبدیل کرده است. مدیران یوونتوس حداقل تا ۸ نوامبر (پس از دربی تورین با تورینو) صبر خواهند کرد، مگر اینکه شکست‌های فاجعه‌باری در دو بازی آینده رخ دهد.

شکست مقابل رئال مادرید و لاتزیو می‌تواند منجر به اخراج فوری ایگور تودور از یوونتوس شود. با این حال، رسانه اسکای اسپورت ایتالیا تایید کرده که باشگاه یوونتوس هنوز با هیچ مربی دیگری مذاکره نکرده، اما نام‌هایی مانند رافائل پالادینو، ادین ترزیچ و لوچانو اسپالتی اطراف باشگاه یوونتوس شنیده می‌شود.