کونته: هیچوقت در یک بازی شش گل نخورده بودم

کونته: هیچوقت در یک بازی شش گل نخورده بودم

پایگاه خبری فوتبالی - آنتونیو کونته، سرمربی ناپولی، پس از شکست سنگین ۶-۲ تیمش مقابل پی‌اس‌وی آیندهوون در لیگ قهرمانان اروپا، مسئولیت کامل این ناکامی را بر عهده گرفت و تأکید کرد که تیمش در تلاش برای بازگرداندن شرایط به مسیر درست است. 

به گزارش فوتبالی ، کونته در گفت‌وگو با اسکای اسپورت گفت: «این نتیجه ناامیدکننده است، اما تصادفی نیست. باید بتوانیم روند فعلی را معکوس کنیم. فصل گذشته با قهرمانی در سری آ، تیمی بسیار منسجم و فراتر از توانایی‌هایمان داشتیم، اما امسال با حضور در لیگ قهرمانان، مجبور شدیم ۹ بازیکن جدید به ترکیب اضافه کنیم. این تغییرات زیاد، هماهنگی در رختکن را دشوار کرده است.»

سرمربی ایتالیایی ادامه داد: «زمان و صبر لازمه بازگرداندن هماهنگی است. من مسئولیت کامل نتایج را می‌پذیرم و بازیکنان آخرین کسانی هستند که باید سرزنش شوند. هدف ما بازسازی جادوی فصل گذشته است، اما می‌دانیم که کار آسانی نیست و بازیکنان جدید نیاز به فرصت دارند تا با تیم هماهنگ شوند.»

کونته درباره برنامه‌های تاکتیکی برای بازی شنبه مقابل اینتر توضیح داد: «انتخاب سیستم با چهار هافبک، بهترین تعادل را برای تیم ایجاد کرده است. الان زمان تغییر یا فدا کردن هافبک‌ها نیست؛ باید از بازیکنان موجود بهترین بهره را ببریم.»

او در پایان درباره واکنش خود در طول بازی گفت: «هیچ‌گاه شادی منتقل نکرده‌ام، نهایتاً خشم! نیمه اول خوب بود، اما در نهایت شکست ۶-۲ رخ داد و احتمالاً تقصیر من هم در این نتیجه وجود داشت.»

کونته با تأکید بر مسئولیت‌پذیری و نیاز به زمان برای هماهنگی، نشان داد که هدف اصلی او بازگرداندن تیم به مسیر پیروزی و آماده‌سازی برای رقابت‌های آینده است.