پایگاه خبری فوتبالی - عثمان دمبله، ستاره فرانسوی پاریسنژرمن، پس از پیروزی تیمش مقابل بایرلورکوزن و گلزنی در شب بازگشت از مصدومیت، از احساسات خود نسبت به حضور در پاریس سخن گفت و تأکید کرد تا زمانی که انگیزه و شور بازی کردن را در خود حس کند، قصد ترک این تیم را ندارد.
به گزارش فوتبالی، دمبله که در این دیدار صدمین بازی خود با پیراهن پاریسنژرمن را جشن گرفت، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: “ بازی کردن در پاریسنژرمن برایم لذتبخش است. از روزی که به اینجا آمدم، هدفم فقط این بوده که پیشرفت کنم و به تیم کمک کنم. میخواهم بیشتر بدرخشم و تا وقتی تشنه بازی کردن باشم، در پاریس میمانم. اینجا خانه من است و از حضور در این تیم احساس افتخار میکنم.”
ستاره تکنیکی پاریسیها همچنین درباره همتیمی خود در تیم ملی فرانسه، کیلیان امباپه، گفت: “امباپه بازیکنی فوقالعاده است. امیدوارم روزی توپ طلا را ببرد، چون با توجه به کاری که در دوران حرفهایاش انجام داده، واقعاً لیاقتش را دارد. او نهتنها در زمین، بلکه خارج از زمین هم الهامبخش است.”
دمبله در این بازی با گلزنی خود به بازگشت موفقیتآمیزش از مصدومیت رنگ تازهای بخشید و یکی از چهرههای درخشان پاریسنژرمن در پیروزی امشب لقب گرفت.