هشدار شیرر به آرسنال درباره شرایط ویکتور یوکرس در این تیم

هشدار شیرر به آرسنال درباره شرایط ویکتور یوکرس در این تیم

پایگاه خبری فوتبالی - آلن شیرر، پیش از درخشش ویکتور یوکرس مقابل اتلتیکو مادرید، از عملکرد کم‌رمق او در نیمه اول ابراز نگرانی کرده بود اما مهاجم سوئدی با زدن دو گل، به طلسم گل‌نزدنش پایان داد و نقش پررنگی در پیروزی قاطع آرسنال ایفا کرد.

به گزارش فوتبالی، آرسنال با زدن چهار گل در ۱۳ دقیقه از نیمه دوم، اتلتیکو را با نتیجه ۴-۰ در ورزشگاه امارات در هم کوبید و روند بی‌نقص خود در لیگ قهرمانان اروپا را ادامه داد. نیمه نخست بازی، متعادل و کم‌هیجان دنبال شد و یوکرس تنها ۹ بار توپ را لمس کرد و نتوانست در جریان بازی تاثیرگذار باشد.

توپچی‌ها در نیمه دوم تسلط خود را نشان دادند و ابتدا توسط گابریل ماگالائش روی ارسال دکلن رایس به گل رسیدند. سپس گابریل مارتینلی با استفاده از فرار درخشان مایلز لوئیس اسکلی، با ضربه‌ای زیبا اختلاف را دو برابر کرد. دقایقی بعد، یوکرس با شوتی که پس از برخورد به مدافع اتلتیکو تغییر مسیر داد، سومین گل آرسنال را به ثمر رساند و به روند ۹ بازی بدون گل خود پایان داد. مهاجم ۶۴ میلیون پوندی آرسنال بیش از ۶۰۰ دقیقه بود که موفق به گلزنی نشده بود اما تنها سه دقیقه بعد، با استفاده از موقعیت حاصل از یک ضربه کرنر دیگر، گل دومش را نیز به ثبت رساند.

شیرر که بین دو نیمه در شبکه آمازون پرایم صحبت می‌کرد، از کم‌تاثیر بودن یوکرس ابراز تعجب کرده و گفته بود: 

"دوست دارم ببینم بیشتر در بازی دخیلش می‌کنند. او فقط ۹ لمس توپ داشته و هیچ‌کدام در محوطه جریمه نبوده، این آمار برای هر مهاجمی در هر سطحی نگران‌کننده است. باید بیشتر او را در بازی وارد کنند و زودتر به سراغش بروند. از نظر تلاش و پرسینگ هیچ مشکلی ندارد اما آرسنال آن پول را برای وظایف دفاعی‌اش پرداخت نکرده، بلکه برای گل زدن به او اعتماد کرده است. پس باید بیشتر به او پاس بدهند."

پس از گل اول یوکرس، شیرر افزود: 

"برای او مهم نیست توپ چطور گل شده؛ فقط مهم این است که بالاخره گل زده است. واقعا سزاوار این شانس بود. زحمت زیادی کشید و واکنش هواداران وقتی او برای توپ می‌دوید، نشان‌دهنده ارزش تلاشش بود. این گل‌ها اعتمادبه‌نفسش را به‌طرز چشمگیری بالا می‌برند."