خبر بسیار خوب برای هواداران بارسلونا در آستانه ال‌کلاسیکو

خبر بسیار خوب برای هواداران بارسلونا در آستانه ال‌کلاسیکو

پایگاه خبری فوتبالی - در حالی که هیجان ال‌کلاسیکو در حال اوج‌گیری است، بارسلونا امروز ۲۲ اکتبر ۲۰۲۵، نفس راحتی کشید و خبری دلچسب برای هواداران این تیم منتشر شده است.

به گزارش فوتبالی، رافینیا، وینگر برزیلی بلوگرانا، برای اولین بار پس از حدود یک ماه دوری از فوتبال به دلیل آسیب‌دیدگی، به تمرینات گروهی تیم بارسلونا ملحق شد. این بازگشت، که در جلسه تمرینی صبح امروز  انجام شد، توسط رسانه‌های اسپانیایی تایید شده و می‌تواند نقطه قوت کلیدی برای هانسی فلیک در دیدار حساس شنبه آینده (۲۶ اکتبر) مقابل رئال مادرید در سانتیاگو برنابئو باشد.

رافینیا، که در فصل جاری یکی از بهترین‌های تیم بارسلونا در رقابت‌های لالیگا بوده، حالا شانس بالایی برای حضور در ترکیب اصلی بارسلونا در بازی مقابل رئال مادرید دارد و این خبر به یکی از مثبت‌ترین اخبار حول باشگاه بارسلونا در هفته‌های اخیر تبدیل شده است.

داستان آسیب‌دیدگی رافینیا از اواخر سپتامبر آغاز شد، زمانی که او در پیروزی ۳-۱ بارسلونا مقابل رئال اوویدو در لالیگا، به دلیل پارگی جزئی در بخش میانی عضله دوسر ران پای راستش مصدوم شد. باشگاه بلافاصله اعلام کرد که او حدود سه هفته دور از میادین خواهد بود و او بازی‌های مهمی مقابل پاری‌سن‌ژرمن، رئال سوسیداد، سویا، خیرونا و حتی بازی روز گذشته مقابل المپیاکوس را از دست داد.

طبق گزارشات مختلف، رافینیا در تمرینات به صورت فردی کار می‌کرد و غیبتش در جلسه تمرینی دوشنبه، نگرانی‌هایی را برای حضورش ال‌کلاسیکو ایجاد کرده بود، اما ام‌آرآی او نتایج مثبتی نشان داد و پزشکان با تمرکز بر جلوگیری از عود آسیب، او را به تدریج به تمرینات گروهی بازگرداندند. رافینیا امروز چهارشنبه ۲۲ اکتبر با تیمش تمرین کرد و شرایطش برای ال‌کلاسیکو ایده‌آل است و فلیک حالا گزینه‌های هجومی بیشتری برای جدال حساس مقابل رئال مادرید دارد.