واکنش سرمربی بایرلورکوزن به دریافت هفت گل از پاریسن ژرمن

واکنش سرمربی بایرلورکوزن به دریافت هفت گل از پاریسن ژرمن

پایگاه خبری فوتبالی - دیشب بایر لورکوزن در خانه با نتیجه تحقیرآمیز ۷-۲ مقابل پاری‌سن‌ژرمن شکست خورد و یکی از تلخ‌ترین شب‌های تاریخ اخیر خود را تجربه کرد.

به گزارش فوتبالی ، این نتیجه نه تنها هواداران بلکه کارشناسان فوتبال را نیز شگفت‌زده کرد، چرا که هیچ بهانه‌ای برای چنین فروپاشی‌ای وجود نداشت.

کاسپر هیولماند، سرمربی دانمارکی لورکوزن، پس از بازی در گفت‌وگو با پرایم ویدئو تصریح کرد: «ما مقابل تیمی بازی کردیم که امروز بهترین تیم جهان است. پرسینگ پاری‌سن‌ژرمن واقعاً بی‌نظیر بود و ما نمی‌توانستیم جلوی آن را بگیریم.»

هیولماند ادامه داد: «بازی در همان هفت دقیقه ابتدایی از دست رفت. تیم ما بیش از حد حریص شد و بعد از رسیدن به تساوی، زیاده‌خواهی کردیم. اگر می‌توانستیم با نتیجه ۱-۱ به رختکن برویم، شرایط بسیار متفاوت می‌شد. این شکست سنگین، مخصوصاً دریافت هفت گل، بسیار دردناک است؛ هم برای من به‌عنوان مربی و هم برای بازیکنان.»

با وجود تلخی نتیجه، سرمربی لورکوزن بر ضرورت واکنش سریع تأکید کرد: «اکنون باید این شکست را پشت سر بگذاریم و به بازی‌های آینده تمرکز کنیم. اولین فرصت برای جبران، دیدار روز یکشنبه مقابل فرایبورگ خواهد بود.»

این دیدار نشان داد که حتی تیم‌های معتبر لیگ آلمان نیز در برابر قدرت هجومی فوق‌العاده و سرعت بالای تیم‌های سطح اول اروپا آسیب‌پذیر هستند و لورکوزن باید در هفته‌های آینده مسیر اصلاحی جدی در پیش بگیرد تا از چنین فروپاشی‌های سنگینی در آینده جلوگیری شود.