ژاوی سیمونز و ویرتز مشکل مشابهی دارند

ژاوی سیمونز و ویرتز مشکل مشابهی دارند

پایگاه خبری فوتبالی - توماس فرانک، سرمربی تاتنهام، معتقد است ژاوی سیمونز، هافبک هلندی تیمش، همان مشکلاتی را تجربه می‌کند که فلوریان ویرتس، ستاره گران‌قیمت لیورپول، در ابتدای حضورش در لیگ برتر انگلیس داشت.

به گزارش فوتبالی ، این دو بازیکن از بوندسلیگا به انگلیس منتقل شدند؛ سیمونز از لایپزیش با قراردادی ۵۱ میلیون پوندی راهی تاتنهام شد و ویرتس با رقم ۱۱۶ میلیون پوند به لیورپول پیوست. با وجود انتظارها، تا ماه اکتبر هر دو هافبک هنوز نتوانسته‌اند به طور کامل با سبک و سرعت فوتبال انگلیس سازگار شوند؛ ویرتس هنوز در ثبت گل یا پاس‌گل ناکام مانده و سیمونز تنها یک پاس‌گل داده است.

فرانک در مصاحبه با اسکای اسپورتس گفت: «سیمونز دچار همان سرنوشت ویرتس شده است. هر دو بازیکن فوق‌العاده هستند، اما وقتی کسی به کشوری جدید، باشگاهی تازه و شهری ناآشنا می‌آید، طبیعی است که زمان نیاز داشته باشد تا با شرایط وفق پیدا کند.» او افزود که انتظار ندارد پیشرفت این بازیکنان یک‌شبه رخ دهد و نگاه بلندمدت و ارزیابی روند رشد مهم‌تر از قضاوت کوتاه‌مدت است.

فرانک با اشاره به ژاوی توضیح داد: «من از او خواستم بیشتر وارد محوطه جریمه شود و وقتی بازی را مرور کردم، دیدم این کار را انجام داده است. نمایش او شاید لحظه‌ای خیره‌کننده نبود، اما نشانه‌های پیشرفت دیده می‌شد. مسیر او آهسته اما پیوسته است و همین نکته برای من امیدوارکننده است.»

سرمربی تاتنهام تأکید کرد که صبر و زمان برای بازیکنان جوان و باکیفیت در لیگ برتر حیاتی است و با تمرین مداوم و تطبیق با محیط جدید، سیمونز و ویرتس می‌توانند به عملکرد مطلوب خود برسند.