اسدی - تراکتور؛ سریال جنجالی ادامه‌دار؟

اسدی - تراکتور؛ سریال جنجالی ادامه‌دار؟

پایگاه خبری فوتبالی- رضا اسدی باید با لباس تیمی دیگر مقابل تراکتور قرار بگیرد.

به گزارش فوتبالی، تراکتور بعد از پیروزی پرگلی که مقابل شارجه امارات در لیگ نخبگان کسب کرد، این هفته به سیرجان سفر خواهد کرد تا در مقابل گل‌گهر به میدان برود.

یکی از چهره‌های ویژه این بازی، یکی از بازیکنان جدید گل گهر است. تقابل رضا اسدی با تی‌تی‌ها که با وجود اینکه از جدایی این مهاجم از تراکتور سه سال می‌گذرد، همچنان جالب توجه است.

اسدی حدود سه فصل پیش جدایی پر حرف و حدیثی از تراکتور داشت. موضوعی که حتی موجب ناراحتی شدید محمدرضا زنوزی هم شد و تراکتوری‌ها در اولین رویارویی با این بازیکن، تصویر اسدی را روی یک بنر بزرگ دلار به نمایش درآوردند تا حسابی از خجالت مهاجم سابق خود دربیایند.

در واقع ناراحتی تراکتوری‌ها از اسدی بیشتر به این دلیل است که این بازیکن در دو مقطع و پس از درخشش با پیراهن تراکتور و احیای مجدد، درست بعد از یک فصل تصمیم به ترک تبریز گرفت تا این موضوع در دفعه دوم جنجالی‌تر از همیشه باشد.

اسدی اما تا به الان هیچ واکنشی به این موارد نداشته و ترجیح داده به هواداران تیم سابقش پاسخی نداشته باشد. باید منتظر ماند و دید مهاجم جدید تیم سیرجانی که سابقه گلزنی به پرشورها را هم دارد، با پیراهن گل‌گهر چه نمایشی برابر تیم اسکوچیچ خواهد داشت.