جان اوبی میکل: از سنه لامنس می‌ترسم

جان اوبی میکل: از سنه لامنس می‌ترسم

پایگاه خبری فوتبالی - جان اوبی میکل، هافبک پیشین چلسی و تیم ملی نیجریه، در اظهاراتی جالب به تمجید از سنه لامنس، دروازه‌بان جوان منچستریونایتد پرداخت و عملکرد او را فراتر از سن و تجربه‌اش توصیف کرد.

به گزارش فوتبالی، سنه لامنس که در تابستان گذشته با قراردادی پنج‌ساله از باشگاه رویال آنتورپ به منچستریونایتد پیوست، خیلی زود با نمایش‌های مطمئن خود نگاه‌ها را در انگلیس به خود جلب کرده است. عملکرد آرام و بی‌حاشیه این دروازه‌بان ۲۳ ساله باعث شده بسیاری او را یکی از خریدهای هوشمندانه فصل بدانند.

میکل در گفت‌وگویی با رسانه‌ها گفت: “من واقعاً از سنه لامنس می‌ترسم! او فقط ۲۳ سال دارد، اما طوری بازی می‌کند که انگار سال‌ها تجربه در سطح اول فوتبال دارد. آرام است، بالغ رفتار می‌کند، هیچ سر و صدا یا حاشیه‌ای ندارد. فقط می‌آید، سیوهایش را انجام می‌دهد و بعد به خانه برمی‌گردد.”

ستاره سابق چلسی در ادامه افزود: “یونایتد با جذب او یک جواهر واقعی به‌دست آورد. نکته عجیب این است که هیچ باشگاه دیگری برای جذبش تلاش نکرد؛ انگار بقیه تیم‌ها خواب بودند! منچستریونایتد تنها تیمی بود که به سراغش رفت و حالا نتیجه‌اش را می‌بیند. این پسر آینده درخشانی دارد.”

لامنس که در حال حاضر جانشین آندره اونانا در ترکیب شیاطین سرخ محسوب می‌شود، با عملکرد مطمئن و نمایش‌های بی‌نقصش توانسته اعتماد هواداران و کارشناسان را به خود جلب کند و به‌تدریج جایگاه ثابتی در ترکیب تیم پیدا کند.