پایگاه خبری فوتبالی- محمد خلیفه برای پنجمین بازی متوالی دروازه تیم آلومینیوم اراک را بسته نگه داشت.
به گزارش فوتبالی، در یکی از بازیهای امروز لیگ برتر، تیم آلومینیوم اراک میزبان مس رفسنجان بود. این بازی با نتیجه مساوی بدون گل به پایان رسید و آلومینیوم با هدایت مجتبی حسینی 13 امتیازی شد و در صدر جدول قرار گرفت.
گذشته از این که تیم آلومینیوم با چند جوان کمنام و نشان و بیادعا نتایج خوبی گرفته و فعلا صدرنشین لیگ برتر است و در 5 بازی گذشته شکست نخورده است، یک نکته مهم دیگر درباره این تیم وجود دارد.
تساوی بدون گل مقابل مس رفسنجان، پنجمین کلینشیت متوالی آلومینیوم و دروازهبان جوانش محمد خلیفه بود. او پیش از این موفق شده بود در مقابل استقلال خوزستان، ذوبآهن، شمسآذر و پیکان هم دروازه تیمش را بسته نگه دارد و حالا تعداد کلینشیتهای متوالیاش به عدد 5 رسیده است!
آخرین بازیکنی که موفق شد دروازه آلومینیوم و محمد خلیفه را باز کند، رجی لوشکیا مهاجم آلبانیایی تراکتور بود که در دقیقه 63 توانست چهارمین گل تیمش را به آلومینیوم بزند. در واقع حالا با احتساب 30 دقیقه بعدی این بازی، 480 دقیقه است که دروازه خلیفه جوان باز نشده است.
او برای این که بتواند رکورد کلینشیتهای متوالی و بیشترین دقایق گل نخوردن را به نام خود کند، باید حداقل 5 بازی دیگر دروازهاش را بسته نگه دارد. اولین قدم در این مسیر، بازی هفته بعد مقابل استقلال در تهران است.
شاید اگر استقلال همان تیم هفتههای ابتدایی فصل بود، شانس بسته ماندن دروازه آلومینیوم و خلیفه بیشتر میشد اما با توجه به روند خوب استقلال، خلیفه برای رسیدن به رکورد 940 دقیقهای نیازمند کار سختی در پیش دارد و احتمال زیادی وجود دارد که در همین بازی بعد مقابل استقلال طلسم گل نخوردن او شکسته شود.










