فوتبال زنان ایران قهرمان تورنمنت شیلونگ شد؛ نپال هم گلباران شد

فوتبال زنان ایران قهرمان تورنمنت شیلونگ شد؛ نپال هم گلباران شد

پایگاه خبری فوتبالی- تیم ملی فوتبال زنان ایران با پیروزی مقابل هند و‌ نپال به مقام قهرمانی تورنمنت شیلونگ رسید.

به گزارش فوتبالی، تیم ملی فوتبال زنان ایران که برای انجام دو دیدار دوستانه به هند سفر کرده‌است امروز در دومین دیدار خود مقابل نپال قرار گرفت و موفق شد این تیم را هم مانند هند شکست دهد تا قهرمان تورنمنت سه جانبه شیلونگ شود.

شاگردان مرضیه جعفری امروز در دومین دیدار خود در هند به مصاف نپال رفتند که در فوتبال زنان جزو تیم‌های کمتر مطرح است و از قبل انتظار یک برد پرگل مقابل این تیم می‌رفت. این مسابقه در نیمه اول چنگی به دل نزد و با نتیجه صفر بر صفر به پایان رسید اما در نیمه دوم ورق برگشت و تیم ایران در دقیقه ۴۹ با گل سارا دیدار از حریف پیش افتاد. سه دقیقه بعد زهرا قنبری گل دوم ایران را از روی یک ضربه ایستگاهی وارد دروازه نپال کرد تا حساب کار دو بر صفر شود. در دقیقه ۵۷ این مسابقه هم شبنم بهشت با شوتی زیبا گل سوم ایران را به ثمر رساند تا تیم ملی فوتبال زنان ایران با همین سه گل به پیروزی برسد.

در پایان به تیم ملی فوتبال زنان ایران کاپ قهرمانی این تورنمنت اهدا شد. ملی‌پوشان ایران در دیدار اول هند را با نتیجه دو بر صفر شکست داده بودند و با برد امروز با شش امتیاز قهرمان این مسابقات دوستانه شدند.