پایگاه خبری فوتبالی - مارکوس رشفورد پس از شکست 2-1 بارسلونا مقابل رئال مادرید در نخستین حضورش در الکلاسیکو تأکید کرد که به جنگیدن ادامه خواهد داد.
به گزارش فوتبالی، مهاجم قرضی منچستریونایتد با وجود ثبت یک پاس گل در جدال پرتنش سانتیاگو برنابئو، در نهایت شاهد برتری رئالیها بود تا اختلاف صدرنشینی مادرید در لالیگا به پنج امتیاز افزایش یابد.
رشفورد در نخستین تجربهاش از الکلاسیکو، با یک پاس گل هوشمندانه به فرمین لوپز زمینهساز گل تساوی موقت شد، اما بارسلونای کممهره نتوانست دقت و قدرت هجومی رئال را مهار کند و گل بلینگام سرنوشت بازی را رقم زد. عملکرد او با وجود لحظات خلاقانه، بازخوردهای متفاوتی داشت.
رشفورد پس از بازی در اینستاگرام نوشت: "قطعاً نتیجهای نبود که میخواستیم. این یک ماراتن است، نه دوی سرعت، و ما به جنگیدن ادامه خواهیم داد." این پیام نشاندهنده عزم او برای حفظ روحیه مثبت پس از شروعی دشوار در بزرگترین جدال فوتبال اسپانیاست.
این شکست دومین باخت بارسا در سه بازی اخیر لالیگا بود و پرسشهایی درباره ثبات تیم تحت هدایت هانسی فلیک ایجاد کرد. در سوی دیگر، پیروزی رئال نهتنها به چهار شکست متوالی مقابل بارسا پایان داد، بلکه جایگاه این تیم را با 27 امتیاز از 10 بازی در صدر جدول محکمتر کرد.
برای بارسلونا، این نتیجه ضربهای دوچندان داشت. اخراج دیرهنگام پدری و مصدومیتهای روبرت لواندوفسکی، رافینیا و دنی اولمو شرایط را برای فلیک و تیمش دشوارتر کرد.

بارسلونا 







