پایگاه خبری فوتبالی - هانسی فلیک، سرمربی بارسلونا، در آستانه دیدار با الچه تصمیم گرفته ممدو امباکه، مدافع تیم دوم باشگاه را به تمرینات تیم اصلی دعوت کند.
به گزارش فوتبالی ، این تصمیم در شرایطی گرفته شد که آندریاس کریستنسن به دلیل مصدومیت در دسترس نیست و وضعیت پائو کوبارسی نیز همچنان نامشخص است؛ بازیکنی که اوایل هفته در تمرینات غیبت داشت. به همین دلیل فلیک برای تقویت خط دفاعی خود به سراغ مدافع سنگالی تیم دوم رفت.
امباکه در فصل جاری چهار بار برای بارسا اتلتیک به میدان رفته و در تمام این مسابقات در ترکیب اصلی حضور داشته است. او ابتدای فصل به دلیل شکستگی استخوان متاکارپ دست چپ مدتی از میادین دور بود، اما اکنون به آمادگی کامل بازگشته است. دعوت او به تمرین تیم اصلی احتمال حضورش در فهرست بازی برابر الچه را افزایش داده است.
این مدافع ۲۲ ساله تابستان ۲۰۲۳ از ویارئال به صورت قرضی به بارسلونا پیوست. به دلیل مسائل اداری نخستین بازیاش برای بارسا با تأخیر انجام شد، اما عملکرد درخشانش باعث شد باشگاه بند خرید دائمی او را فعال کند. امباکه تا سال ۲۰۲۶ با بارسلونا قرارداد دارد و در فصل گذشته یکی از مهرههای تأثیرگذار تیم دوم بود.
مسیر فوتبالی امباکه متفاوت از بسیاری از بازیکنان اروپایی است. او فوتبال خود را در ایالات متحده و تیم لاسوگاس لایتس آغاز کرد، سپس برای لسآنجلس افسی بیش از ۴۰ بازی انجام داد و پس از درخشش در ویارئال B، حالا در آستانه تجربه بازی در لالیگا با پیراهن بارسلونا قرار گرفته است.

بارسلونا 








