ستاره رئال مادرید: اگر به لیورپول گل بزنم، خوشحالی نمی‌کنم

ستاره رئال مادرید: اگر به لیورپول گل بزنم، خوشحالی نمی‌کنم

پایگاه خبری فوتبالی - ترنت الکساندر آرنولد، اعتراف کرده که برای آماده شدن جهت بازگشت به ورزشگاه آنفیلد با پیراهن رئال مادرید، احساسات متناقضی دارد.

به گزارش فوتبالی، صدرنشینان لالیگا سه‌شنبه شب در چارچوب لیگ قهرمانان اروپا، به آنفیلد سفر می‌کنند تا با تیم دوران کودکی آرنولد روبه‌رو شوند. این نخستین باری خواهد بود که آرنولد پس از ترک لیورپول و پیوستن به رئال مادرید، مقابل تیم سابقش قرار می‌گیرد.

آرنولد بیش از ۳۵۰ بازی برای لیورپول انجام داد و با این تیم به دو قهرمانی لیگ برتر و یک قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا دست یافت. او در گفت‌وگو با آمازون پرایم گفت: 

"وقتی قرعه لیگ قهرمانان مشخص شد، همه می‌دانستند که قرار است این اتفاق بیفتد، انگار از قبل مقدر شده بود. مشخص بود که در نهایت مقابل لیورپول بازی خواهم کرد اما فکر نمی‌کردم این‌قدر زود اتفاق بیفتد. بعد از قرعه‌کشی چند پیام از رابو (اندی رابرتسون) و مو (محمد صلاح) گرفتم. همه فقط می‌خندیدند چون می‌دانستند این بازی قرار است رقم بخورد. بله، احساساتم متناقض است. بازی بسیار دشواری خواهد بود اما مشتاقش هستم. بازی بزرگی است، در صحنه‌ای بزرگ و باید بهترین عملکرد را ارائه بدهم. باید احساسات را کنار بگذاری و بهترین بازی‌ات را انجام دهی."

برخی از هواداران لیورپول فصل گذشته پس از اعلام تصمیم آرنولد برای جدایی او را هو کردند اما این مدافع انگلیسی می‌گوید واکنش هواداران تاثیری بر احساسش نسبت به باشگاه نخواهد داشت. او گفت: 

"هر واکنشی که نشان بدهند، تصمیم خودشان است. من همیشه این باشگاه را دوست خواهم داشت، هوادارش خواهم بود و برای فرصتی که به من دادند و موفقیت‌هایی که با هم کسب کردیم قدردانم. احساسم نسبت به لیورپول هرگز تغییر نخواهد کرد. خاطراتی دارم که تا آخر عمر با من خواهند بود و فارغ از واکنشی که ببینم، این موضوع تغییری نمی‌کند."

آرنولد همچنین قول داد در صورت گلزنی مقابل لیورپول شادی نکند: 

"تا آن حد جلو نرفته‌ام که به آن فکر کنم اما نه، اگر گل بزنم، خوشحالی نخواهم کرد. کمی عجیب خواهد بود که به رختکن تیم مهمان بروم و در سمت دیگر زمین گرم کنم. همه‌چیز برایم متفاوت خواهد بود اما این بخشی از فوتبال است."