پایگاه خبری فوتبالی- یاسر آسانی، هافبک آلبانیایی تیم فوتبال استقلال، دیدار فردای تیمش برابر الوحدات اردن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا را به فینال تشبیه کرد و گفت برای کسب سه امتیاز و صعود به دور بعد به میدان میروند.
به گزارش فوتبالی، یاسر آسانی در نشست خبری پیش از دیدار تیم فوتبال استقلال برابر الوحدات اردن در هفته چهارم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 گفت: در بازی قبلی سه امتیاز را گفتیم و بازی فرد بیرون از خانه است. دیدار فردا برای ما فینال است و آمدهایم سه امتیاز را بگیریم و به دور بعد برویم.
ساپینتو: مهم این است که فردا 6 امتیازی شویم
به گزارش فوتبالی، تیم استقلال از ساعت 21:45 فردا (چهارشنبه) در چهارمین بازیشان در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا 2 به مصاف الوحدات اردن میرود. شاگردان ریکاردو ساپینتو با سه امتیاز در رده سوم جدول ردهبندی گروه A این مسابقات قرار دارند.

 استقلال 








