مربی شمس‌ آذر: بازیکنان ما جوان، جسور و جاه‌طلب هستند

مربی شمس‌ آذر: بازیکنان ما جوان، جسور و جاه‌طلب هستند

پایگاه خبری فوتبالی- مربی شمس‌ آذر گفت: همه بازیکنان شمس‌ آذر جوان، جسور، جاه‌ طلب و تاکتیک‌ پذیر هستند و دوست دارند پیشرفت و خودشان را به فوتبال ملی معرفی کنند و امیدوارم این اتفاق برای بازیکنانمان رخ دهد.

به گزارش فوتبالی، مهدی برزگر عصر پنجشنبه ۶ آذر در نشست خبری پیش از بازی شمس‌ آذر و پرسپولیس در چارچوب هفته یازدهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: پرسپولیس تیم بزرگی است و نیازی به تعریف ندارد اما ما طبق روال همه بازی‌های خودمان، تیم حریف را آنالیز، نقاط ضعف و قوت آن‌ها را شناسایی کردیم و امیدوارم فردا بتوانیم بازی خوبی ارائه دهیم.

مربی تیم فوتبال شمس‌ آذر در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره مصدومان تیم بیان کرد: در حال حاضر فقط مهدی محمدی و رضا ترابی مصدوم هستند.

وی در ادامه گفت: همه بازیکنان پرسپولیس خوب و حرفه‌ای هستند و ما برای همه آن‌ها برنامه داریم و برای مهار تک‌تک آن‌ها تمرین کرده‌ایم و مطمئن باشید فردا هر بازیکنی از حریف در زمین باشد ما بازی خود را خواهیم داشت.

برزگر درباره داوری خاطرنشان کرد: بودن آقای رضایی در کنار زمین بسیار کمک کننده بود اما مطمئن هستم بازیکنانمان اینقدر تاکتیک‌پذیر هستند که بتوانند برنامه‌های آقای رضایی را در زمین پیاده کنند.

وی اظهار کرد: در برابر پرسپولیس که تیمی تهاجمی است، تیم ما هم تهاجمی است و بازیکنان ما همگی آماده هستند و تیم فقط متکی به یک بازیکن نیست و بازیکنانمان در کنار هم نبود بازیکنان دیگر را جبران می‌کنند.

مربی شمس‌ آذر در پایان گفت: همان طور که می‌دانید کارشناسان داوری تیم شمس‌ آذر را متضررترین تیم در لیگ برتر می‌دانند و اگر اشتباهات سهوی نبود تیم شمس‌آذر در نیمه بالایی جدول قرار داشت.