اوسمار: هر بازی در لیگ بازی مهمی است/ امیدوارم به تمام اهدافمان برسیم

اوسمار: هر بازی در لیگ بازی مهمی است/ امیدوارم به تمام اهدافمان برسیم

پایگاه خبری فوتبالی- سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: امیدوارم به تمام اهداف تمرینی خود برسیم و بازیکنان در شرایط بدنی خوب باشند تا نمایش خوبی برای هواداران داشته باشیم.

به گزارش فوتبالی، اوسمار ویرا، سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پیش از بازی مقابل شمس آذر اظهار داشت: بابت نرسیدن به کنفرانس خبری عذرخواهی می‌کنم. هر بازی در لیگ بازی مهمی است و احترام زیادی برای شمس‌آذر قائل هستیم، اما به دنبال هدف خودمان هستیم و امیدوارم فردا بازی خوبی باشد.

وی ادامه‌ داد: امیدوارم به تمام اهداف تمرینی خود برسیم و بازیکنان در شرایط بدنی خوب باشند تا نمایش خوبی برای هواداران داشته باشیم.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس درباره صحبت‌های رضایی، سرمربی شمس‌آذر گفت: امیدوارم داوران بازی مثل بازی‌های دیگر کار خودشان را به نحو احسن انجام دهند و بازی خوبی برای هر دو طرف باشد. مارکو باکیچ و تیوی بیفوما در بازی فردا نیستند و سایر بازیکنان در دسترس هستند. امیدوارم هواداران فردا به ورزشگاه بیایند و نتیجه‌ای خوب به آنها هدیه کنیم.