پایگاه خبری فوتبالی- تراکتور پیشنهادها برای فروش قطعی یا قرضی مهاجم خارجی خود را بررسی خواهد کرد.
به گزارش فوتبالی، تراکتور در حال حاضر سه مهاجم آماده و گلزن در اختیار دارد. امیرحسین حسینزاده که با ۱۴ گل توانست عنوان آقای گلی فصل را کسب کند و دوماگوی دروژدک و تومیسلاو اشترکال که هر کدام موفق به ۸ بار گلزنی در لیگ برتر شدند.
با این وجود تیتیها برای ساختن تیمی قدرتمندتر که راهی لیگ نخبگان آسیا هم خواهد شد، به دنبال جذب شهریار مغانلو هستند که البته خرید این مهاجم بلندقامت چندان هم کار سادهای نیست و نیازمند رقابت با تیمهایی نظیر پرسپولیس و استقلال و البته پرداخت رضایتنامه به اتحاد کلبا است.
بر همین اساس مدیران تراکتوری در نظر دارند که تومیسلاو اشترکال، مهاجم کروات خود را که قراردادش را هم تمدید کردهاند، به صورت قرضی راهی تیمی دیگر کنند و البته تیتیها علاقهمند به وارد کردن اشترکال به معامله با بازیکنان مدنظر خود هم هستند.
در نهایت باید گفت سرنوشت اشترکال برای فصل آتی بیشتر وابسته به نحوه پیش رفتن برنامههای نقل و انتقالاتی تراکتوریها است ولی چیزی که مشخص است اینکه تومیسلاو که با ۸ گل زده در کنار دروژدک گلزنترین خارجی لیگ برتر است، در حال حاضر در لیست فروش باشگاه تراکتور قرار گرفته است.