زنده یاد الهه حسین‌نژاد، طرفدار پرسپولیس بود

زنده یاد الهه حسین‌نژاد، طرفدار پرسپولیس بود

پایگاه خبری فوتبالی- ظاهرا الهه حسین‌نژاد علاقه ویژه‌ای به تیم پرسپولیس داشته است.

به گزارش فوتبالی، چند وقت پیش بود که خبر مفقود شدن دختری اسلام‌شهری، سر و صدای زیادی در کل کشور به راه انداخت. طبق آخرین اخبار این دختر زمانی که قصد داشته از محل کار خود به خانه برگردد، ناپدیده شده و امروز متاسفانه پیکر بی‌جان الهه حسین‌نژاد پیدا شد. هر چند قاتل او هم دستگیر شده و در اختیار قانون قرار گرفته است.

زنده یاد الهه حسین‌نژاد ۲۴ ساله، کاملا یک‌دختر فوتبالی بود و علاقه زیادی به این ورزش داشته است. حسین‌نژاد طرفدار دو آتشه بایرن‌مونیخ و پرسپولیس بوده و همین موضوع باعث شده اهالی فوتبال هم به درگذشت او واکنش نشان دهند.

باشگاه پرسپولیس پس از اینکه متوجه شد زنده یاد الهه حسین‌نژاد علاقه ویژه‌ای به پرسپولیس داشته، با انتشار پیامی درگذشت او را تسلیت گفت تا با خانواده حسین‌نژاد هم‌دردی کرده باشد.

 پرسپولیس یکی از طرفداران خود را از دست داده و بازیکنان قرمزپوش تهرانی هم یکی پس از دیگری با انتشار استوری‌ها اینستاگرامی به این اتفاق واکنش نشان می‌دهند.

پایگاه خبری فوتبالی هم به نوبه خود این اتفاق تلخ را به خانواده حسین‌نژاد تسلیت می‌گوید و برای آن مرحوم طلب آمرزش و آرامش دارد.