جباری دستیار ایرانی ساپینتو می‌شود؟ بعید است!

جباری دستیار ایرانی ساپینتو می‌شود؟ بعید است!

پایگاه خبری فوتبالی- یکی از گزینه‌های استقلال برای انتخاب دستیار ایرانی ریکاردو ساپینتو، مجتبی جباری است. 

به گزارش فوتبالی، استقلال که فصل گذشته روزهای سختی را پشت سر گذاشت و نتایج اسفناکی در رقابت‌های لیگ برتر گرفت اما در نهایت توانست فصل را با یک خاطره خوش و قهرمانی در رقابت‌های جام حذفی به پایان برساند و با هدایت مجتبی جباری برای هشتمین بار قهرمان این رقابت‌ها شد. 

جباری بعد از این قهرمانی در آنتن زنده تلویزیونی اعلام کرد که حاضر است برای فصل آتی هدایت استقلال برعهده بگیرد و البته دیگر حاضر نیست به عنوان دستیار در استقلال فعالیت کند. این صحبت‌های جباری در آن مقطع زمانی با واکنش‌های زیادی همراه شد. 

حالا امروز به‌طور رسمی ساپینتو به عنوان سرمربی استقلال معرفی شد تا معمای نیمکت این تیم برای حضور در رقابت‌های فصل پیش روی حل شود. طبق اعلام باشگاه استقلال ساپینتو چهار دستیار به همراه خود به ایران خواهد آورد و یک دستیار ایرانی هم خود باشگاه به او معرفی خواهد کرد. 

مشخص نیست که مدیران باشگاه استقلال کدام‌یک از پیشکسوتان خود را به عنوان دستیار به ساپینتو معرفی خواهد کرد اما دقایقی قبل پژمان ماندگاری، مدیر روابط عمومی این باشگاه درباره این انتخاب عنوان کرد که " تمایل داریم که آقای جباری دستیار آقای ساپینتو شود اما باید ببینیم خود ایشان تمایل دارند یا خیر. فعلا مشخص نیست که دستیار ایرانی آقای ساپینتو چه کسی خواهد بود و در این باره به‌زودی تصمیم‌گیری خواهد شد." 

فعلا زمان آغاز لیگ برگزاری لیگ برتر به دلیل شرایط جنگی کشور مشخص نیست و البته ساپینتو هم فعلا نمی‌تواند به‌صورت هوایی وارد ایران شود و این احتمال وجود دارد که او به‌صورت زمینی به ایران سفر کند. با توجه به جملات قبلی و ذهنیت جباری، بعید است او دستیار ساپینتو شود.