موافقت سیدورف با ساپینتو؛ ریکاردو خوش‌آمدی!

موافقت سیدورف با ساپینتو؛ ریکاردو خوش‌آمدی!

پایگاه خبری فوتبالی- کلارنس سیدورف با انتخاب ریکاردو ساپینتو به عنوان سرمربی استقلال موافق بوده و البته چاره ای هم نداشته است.

به گزارش فوتبالی، باشگاه استقلال امروز پس از کش‌و‌قوس‌های فراوان سرمربی خود برای فصل آینده را رسمی کرد؛ ریکاردو ساپینتو که پیش از این همه سابقه هدایت آبی‌های تهران در کارنامه او دیده می‌شود، با قراردادی یک‌ساله به عنوان سرمربی استقلال انتخاب شد تا بالاخره سرنوشت نیمکت آبی‌ها مشخص شده باشد.

مدیران استقلال طی دو ماه گذشته گزینه‌های مختلفی را بررسی کردند اما هر بار بنا به دلایلی گزینه‌های مد نظر منتفی شدند تا درنهایت ساپینتو سکان هدایت استقلال را در دست بگیرد.

ریکاردو ساپینتو حتی اعلام کرده مشکلی با شرایط جنگی ایران ندارد و اگر به شکل هوایی نشود، از طریق مرز زمینی به ایران می‌آید.

ابتدا این صحبتها مطرح شده بود که ریکاردو ساپینتو مورد تایید کلارنس سیدورف نیست و حتی برخی کانال‌های هواداری پس از انتخاب رسمی مرد پرتغالی تاکید کردند او مورد قبول سیدورف نبوده و مدیران استقلال بدون هماهنگی با مدیر ورزشی خود با ساپینتو قرارداد امضا کرده‌اند.

پژمان ماندگاری، مدیر روابط عمومی باشگاه استقلال اما نظر دیگری دارد:

“مساله انتخاب ریکاردو ساپینتو را به شکل کامل با کلارنس سیدورف در میان گذاشتیم. سیدورف، ساپینتو را تایید کرد و حالا او سرمربی استقلال است”.

البته هم ماندگاری مجبور است چنین چیزی بگوید و هم اینکه با توجه به شرایط جنگی ایران، سیدورف هم چاره ای جز پذیرفتن حضور ساپینتو نداشته است.