منچستریونایتد در آستانه دو یا سه خرید بزرگ تا پایان پنجره نقل و انتقالات

منچستریونایتد در آستانه دو یا سه خرید بزرگ تا پایان پنجره نقل و انتقالات

پایگاه خبری فوتبالی- فابریزیو رومانو، خبرنگار مطرح بازار نقل و انتقالات فوتبال، اخیراً اعلام کرد که منچستریونایتد قصد دارد تا پایان پنجره نقل و انتقالات تابستانی دو یا حتی سه بازیکن جدید را به خدمت بگیرد.

به گزارش فوتبالی، این خبر در حالی منتشر شده که شیاطین سرخ به دنبال تقویت تیم خود برای بازگشت به جمع مدعیان جدی لیگ برتر انگلیس هستند.پس از جذب برایان امبومو و متئوس کونیا حالا منچستریونایتد احساس می‌کند نیاز مبرمی به جذب بازیکنان کلیدی در پست‌های مختلف دارد تا عمق و کیفیت ترکیب خود را بالا ببرد. گفته می‌شود مدیریت باشگاه به دنبال بازیکنانی با تجربه و همچنین استعدادهای جوان است که بتوانند در کوتاه‌مدت و بلندمدت به تیم کمک کنند.

رومانو تاکید کرده که مذاکرات در مراحل نهایی قرار دارند و احتمالاً تا پایان پنجره نقل و انتقالات شاهد معرفی رسمی چند خرید جدید خواهیم بود. البته نام دقیق این بازیکنان هنوز فاش نشده است، اما منابع نزدیک به باشگاه می‌گویند که گزینه‌های مدنظر منچستریونایتد شامل یک یا دو پست مختلف خواهد بود. باشگاه با هدف بازگشت به روزهای اوج و کسب جام‌های معتبر، می‌خواهد ترکیب خود را به نحوی تنظیم کند که برای مربی جدید نیز گزینه‌های بهتری در اختیار باشد.

پنجره نقل و انتقالات تابستانی به روزهای پایانی خود نزدیک می‌شود و تمامی چشم‌ها به منچستریونایتد دوخته شده است تا ببیند این باشگاه با چه بازیکنانی قرارداد می‌بندد و چه تغییراتی در ترکیب ایجاد خواهد کرد.