اتفاق قابل پیش‌بینی؛ پرسپولیسی‌ها امیری را تشویق کردند

اتفاق قابل پیش‌بینی؛ پرسپولیسی‌ها امیری را تشویق کردند

پایگاه خبری فوتبالی- هواداران پرسپولیس از وحید امیری که به تازگی به فولاد خوزستان پیوسته است استقبال خوبی انجام دادند.

به گزارش فوتبالی، از دقایقی دیگر دو تیم پرسپولیس و فولاد خوزستان در یکی از بازی‌های هفته سوم لیگ برتر مقابل هم قرار می‌گیرند. این بازی در ورزشگاه شهر و به میزبانی پرسپولیس و با قضاوت کوپال ناظمی برگزار خواهد شد.

حضور چند بازیکن سابق پرسپولیس در ترکیب فولاد از جذابیت‌های این مسابقه محسوب می‌شود اما بدون شک مهم‌‌ترین سوژه این مسابقه حضور وحید امیری در ترکیب فولاد است. بازیکنی که کمتر از یک ماه پیش عضو پرسپولیس بود اما به شکلی عجیب و ناخوشایند در لیست مازاد این تیم قرار گرفت و در آخرین ساعات نقل و انتقالات به فولاد پیوست.

این اتفاق درست زمانی افتاد که فولاد دو بازی‌اش را در لیگ برتر انجام داده بود و سومین بازی‌اش باید در مقابل پرسپولیس برگزار می‌شد. مسابقه‌ای که از دقایقی دیگر برگزار می‌شود و با تصمیم یحیی گل‌محمدی، وحید امیری در ترکیب فولاد قرار دارد و مقابل پرسپولیس بازی خواهد کرد.

دو تیم ‌هم‌اکنون در ورزشگاه شهر قدس حضور دارند و مشغول گرم کردن هستند. در این بین وحید امیری هم همراه سایر بازیکنان فولاد وارد زمین چمن شد و در مقابل چشمان هواداران پرسپولیس خودش را برای بازی آماده کرد.

واکنش هواداران پرسپولیس هم همانی بود که از قبل پیش بینی می‌شد. آنها چند بار نام امیری را روی سکوهای ورزشگاه شهر قدس فریاد زدند و او را تشویق کردند و امیری هم که رابطه خوبی با پرسپولیسی‌ها دارد به ابراز احساسات آنها پاسخ داد. 

حالا اما همه منتظر اتفاق مهم‌تری هستند. فوتبالدوستان و به ویژه هواداران پرسپولیس منتظرند ببینند امیری به سمت نیمکت پرسپولیس می‌رود یا نه و اگر رفت با وحید هاشمیان دست‌می‌دهد و روبوسی می‌‌کند یا از کنار او عبور می‌کند.

تصویر خبر