میزان تسلط آدان به زبان فارسی: در حد بیا و برو و سلام!

میزان تسلط آدان به زبان فارسی: در حد بیا و برو و سلام!

پایگاه خبری فوتبالی- آنتونیو آدان ظاهرا استعداد زیادی برای یادگیری زبان فارسی ندارد.

به گزارش فوتبالی، نزدیک به سه ماه از پیوستن آنتونیو آدان به استقلال می‌گذرد. این دروازه‌بان اسپانیایی باسابقه از همان ابتدا دروازه‌بان اول استقلال بود اما نتایج ضعیف تیم و چند نمایش ضعیف از او باعث شد تا جایگاهش را از دست بدهد و نیمکت‌نشین حبیب فرعباسی شود.

آدان سه‌شنبه شب مهمان برنامه شب‌های فوتبالی بود و درباره چگونگی حضورش در ایران و پیوستن به استقلال صحبت کرد. یکی از سوژه‌های مصاحبه او، درباره یاد گرفتن زبان فارسی بود. این سوالی است که معمولا از بازیکنان خارجی پرسیده می‌شود. آدان به این سوال اینگونه پاسخ داد: فعلا فقط در چند اصطلاح و کلمه که در بازی‌ها و تمرینات شنیده‌ام یاد گرفته‌ام. مثل برو و بیا و ... که برای ارتباط گرفتن با مدافعان لازم است. البته سلام و احوالپرسی را هم بلدم.»

با این اوصاف به نظر می‌رسد آدان یا در یادگیری زبان فارسی استعداد زیادی ندارد یا خیلی علاقه‌ای به یادگیری فارسی ندارد. او اگر می‌خواهد زبان فارسی را خوب یاد بگیرد، باید حالاحالاها در ایران بماند و تمرین کند تا مثل اشپیتیم آرفی آنقدر به زبان فارسی مسلط شود که حتی در فیلم‌ها و سریال‌های ایرانی هم بازی کند و فارسی را مسلط و روان حرف بزند! 

البته با عملکردی که از آدان می‌بینیم، بعید است دوران حضور او در استقلال و ایران آنقدر طولانی بشود که به زبان فارسی مسلط شود. احتمالا وقتی ایران را ترک کند، چیزی بیشتر از همین چند کلمه یعنی برو و بیا و سلام و خوبی و ... بلد نخواهد بود!