واکنش آدان به نیمکت‌نشینی‌اش در استقلال: من همیشه آماده‌ام

واکنش آدان به نیمکت‌نشینی‌اش در استقلال: من همیشه آماده‌ام

پایگاه خبری فوتبالی- دروازه‌بان اسپانیایی استقلال درباره نیمکت‌نشینی‌اش در این تیم توضیح داد.

به گزارش فوتبالی، وقتی پیوستن آنتونیو آدان به استقلال قطعی شد، کمتر کسی پیش‌بینی می‌کرد او خیلی زود در این تیم نیمکت‌نشین شود. او با سابقه سال‌ها بازی در لالیگا و تیم‌هایی مثل رئال مادرید، رئال بتیس و اسپورتینگ لیسبون به ایران آمد و پیش‌بینی می‌شد بتواند با کیفیت و تجربه بالایش به استقلال کمک کند.

اما استقلال با او شروع خوبی نداشت و خود آدان هم نتوانست نمایش‌های خوبی ارائه بدهد. به خصوص در بازی مقابل ذوب‌آهن اصفهان که 3 گل دریافت کرد و همچنین بازی با الوصل امارات که 7 بار دروازه‌اش باز شد.

.در نهایت بعد از دریافت یک گل در بازی مقابل شمس‌آذر قزوین، نیمکت‌نشین شد و حبیب فرعباسی جای او را در دروازه استقلال گرفت. او حالا مدتها‌ست در ترکیب اصلی استقلال جایی ندارد و این اتفاقی است که کمتر کسی پیش‌بینی آن را می‌کرد.

آدان دیشب در برنامه شب‌های فوتبالی درباره وضعیت فعلی‌اش در استقلال صحبت کرد. او گفت: «این وضعیت به دو حالت بستگی دارد؛ تصمیمی که سرمربی تیم می‌گیرد و وضعیت آمادگی که خود بازیکن دارد. من همیشه خودم را در آمادگی کامل نگه می‌دارم. به شکلی که انگار هر روز قرار است بازی کنم. البته گاهی ممکن است میزان آمادگی کمی کمتر و بیشتر شود اما من سعی دارم همیشه خودم را آماده نگه دارم و این سرمربی است که تصمیم می‌گیرد بازی کنم یا نه.»