پایگاه خبری فوتبالی - باشگاه بارسلونا برای معرفی مارکوس رشفورد، خرید تابستانی خود، مراسمی ویژه تدارک دیده که قرار است با نظم و جزئیاتی خاص برگزار شود.
به گزارش فوتبالی ، این مهاجم ۲۷ ساله انگلیسی که شب یکشنبه وارد بارسلونا شد، روزهای آغازین حضورش در کاتالونیا را پیش از سفر به ژاپن برای تور آسیایی باشگاه، با برنامهای فشرده و هیجانانگیز پشت سر میگذارد.
صبح امروز، رشفورد در مرکز پزشکی باشگاه در سنت خوآن دسپی تحت معاینات کامل قرار گرفت. قرارداد قرضی یکساله او با بارسلونا که شامل بند خرید ۳۰ میلیون یورویی از منچستریونایتد است، بهطور کامل نهایی شده اما معرفی رسمیاش با یک روز تأخیر انجام خواهد شد.
در ابتدا قرار بود رشفورد روز سهشنبه معارفه شود، اما با توجه به برنامه فشرده تمرینی تیم تحت هدایت هانسی فلیک، مراسم به بعدازظهر چهارشنبه موکول شد. او پس از سومین تمرین صبحگاهی خود با تیم، ساعت ۱۹:۳۰ به وقت تهران در ورزشگاه نوکمپ حاضر میشود تا در حضور خوان لاپورتا، رئیس باشگاه، قراردادش را بهطور رسمی امضا کند.
پس از آن، رشفورد اولین صحبتهایش را از طریق رسانه باشگاه با هواداران در میان خواهد گذاشت. سپس، در مراسمی مشابه با معرفی لامین یامال، این مهاجم انگلیسی در فروشگاه رسمی باشگاه در اسپاتیفای نوکمپ نشست خبری برگزار خواهد کرد تا پاسخگوی سوالات خبرنگاران باشد.